Menu
Hverdagen

Solen er for længst stået op

.. og luften dufter af som en kølig forårsmorgen nu engang dufter. Fuglene synes også at fløjte ekstra muntert i dag og jeg er sikker på, det er fordi de kan mærke, at det i dag bliver en skøn og mild solskinsdag. 🙂

Jeg sidder på min pind og får ordnet et par småting, men når der begynder at komme liv i gaderne, vil jeg smutte end til byen efter Thailandske jasminris, currypaste og andre gode ting som jeg kun kan få, i de asiatiske butikker som findes i Odense. Derefter må jeg en tur forbi Bazaren efter frugt og grønt og ikke mindst lime, som er meget billiger der end andre steder. Og når jeg returnere, har min lille flinke alf været her og svunget hendes tryllestav. Uhm jeg er sikker på at denne torsdag, bliver lige i øjet.

0

4 kommentar

 • Helle K.
  25. marts 2010 at 07:53

  Det samme er jeg 🙂 Jeg kan mærke, at foråret kalder – jeg har lyst til at løbe rundt udenfor og råbe og synge (men lader være – ellers ringer en eller anden efter “den blå vogn”) – så jeg nøjes med at danse vildt herinde 🙂
  God dag i Odense 🙂

  Reply
  • Catarina
   25. marts 2010 at 09:03

   @Helle K.: Jeg kunne nu godt tænke mig en lille film med dig som løber rundt udenfor – og jeg troooorrrr da ikke der er nogen der ringer til dem med den blå vogn. 😆

   Reply
 • Deborah
  26. marts 2010 at 05:38

  Det var vejrmæssigt en helt fantastisk dag. Håber du havde mulighed for at nyde den.

  Reply
  • Catarina
   26. marts 2010 at 07:18

   @Deborah: Jeg fik nydt det fantastiske forårsvejr med masser af frisk luft ude i haven. det er sådanne dage det er dejligt at nusse i haven. Når det virkelig bliver varmt, så synes jeg det er kanb så spænende. 😉

   Reply

Skriv en kommentar