Menu
Livet

Solen er for længst stået op

.. og luften dufter af som en kølig forårsmorgen nu engang dufter. Fuglene synes også at fløjte ekstra muntert i dag og jeg er sikker på, det er fordi de kan mærke, at det i dag bliver en skøn og mild solskinsdag. 🙂

Jeg sidder på min pind og får ordnet et par småting, men når der begynder at komme liv i gaderne, vil jeg smutte end til byen efter Thailandske jasminris, currypaste og andre gode ting som jeg kun kan få, i de asiatiske butikker som findes i Odense. Derefter må jeg en tur forbi Bazaren efter frugt og grønt og ikke mindst lime, som er meget billiger der end andre steder. Og når jeg returnere, har min lille flinke alf været her og svunget hendes tryllestav. Uhm jeg er sikker på at denne torsdag, bliver lige i øjet.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

  • Catarina
    25. marts 2010 at 09:03