Solen er for længst stået op

25. marts 2010

.. og luften dufter af som en kølig forårsmorgen nu engang dufter. Fuglene synes også at fløjte ekstra muntert i dag og jeg er sikker på, det er fordi de kan mærke, at det i dag bliver en skøn og mild solskinsdag. 🙂

Jeg sidder på min pind og får ordnet et par småting, men når der begynder at komme liv i gaderne, vil jeg smutte end til byen efter Thailandske jasminris, currypaste og andre gode ting som jeg kun kan få, i de asiatiske butikker som findes i Odense. Derefter må jeg en tur forbi Bazaren efter frugt og grønt og ikke mindst lime, som er meget billiger der end andre steder. Og når jeg returnere, har min lille flinke alf været her og svunget hendes tryllestav. Uhm jeg er sikker på at denne torsdag, bliver lige i øjet.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Helle K. 25. marts 2010 at 07:53

  Det samme er jeg 🙂 Jeg kan mærke, at foråret kalder – jeg har lyst til at løbe rundt udenfor og råbe og synge (men lader være – ellers ringer en eller anden efter “den blå vogn”) – så jeg nøjes med at danse vildt herinde 🙂
  God dag i Odense 🙂

  • Reply Catarina 25. marts 2010 at 09:03

   @Helle K.: Jeg kunne nu godt tænke mig en lille film med dig som løber rundt udenfor – og jeg troooorrrr da ikke der er nogen der ringer til dem med den blå vogn. 😆

 • Reply Deborah 26. marts 2010 at 05:38

  Det var vejrmæssigt en helt fantastisk dag. Håber du havde mulighed for at nyde den.

  • Reply Catarina 26. marts 2010 at 07:18

   @Deborah: Jeg fik nydt det fantastiske forårsvejr med masser af frisk luft ude i haven. det er sådanne dage det er dejligt at nusse i haven. Når det virkelig bliver varmt, så synes jeg det er kanb så spænende. 😉

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.