Nu

26. marts 2010

Regnen har trommet på ruderne og taget det meste af natten. Resterne af den ses tydeligt i de små pytter, der er dannet på vejene og på terrassen, hvor de aller fleste fliser er våde. Det er kun de fliser som ligger trygt og godt under udhænget som er tørre. Jeg har ikke noget i mod regnen, for den gør jo godt og hvis den som de sidste døgn, kommer om natten, ja så er det ikke mindre end perfekt.

Nu er det for længst blevet morgen og solen skinner fra en delvis skyfri himmel. Endnu. For jeg synes at have hørt et eller andet om, at det senere atter vil regne. Men nu, nu skinner solen og jeg vil atter smutte i have og få lavet lidt mens jeg venter på at Autoglasmanden kommer og lapper et stenslag.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

8 kommentarer

 • Reply Helle K. 26. marts 2010 at 07:33

  Vi har endnu ikke fået regn – men det er egentlig hyggeligt, sådan at ligge i mørket og lytte til regnen 🙂

  Du ønskes en dejlig fredag – du ved godt hvilken fredag ikke? Panasonic-fredag 😉

  • Reply Catarina 26. marts 2010 at 08:06

   @Helle K.: Jeg vågnede faktisk på grund af “larmen” og det var rigtigt hyggeligt at ligge der og lytte. 🙂

   Da jeg boede hjemme, havde jeg værelse oppe under taget og der havde jeg skråvinduer til begge sider at huset. dengang nød jeg også at kunne høre regnen og når det lynede, rullede jeg gardinerne op, så jeg kunne ligge og kikke ud. 😀

   Øjj det bliver for fedt – glæder mig til at “høre” hvad du synes om det. Uhmmm det er fedt med nye gadget ting. 😀

 • Reply Bente 26. marts 2010 at 07:46

  Ja, der er vist noget med noget regn senere … men den må vi jo tage med ;-). Ha’ en dejlig fredag!

  • Reply Catarina 26. marts 2010 at 08:07

   @Bente: Og rigtig meget i lige måde. Ja, regnen, den er nu også til gavn. 🙂

 • Reply Helle K. 26. marts 2010 at 09:16

  Jeg er stadig at finde i vinduet, når det regner og tordner – jeg er vild med den der kraftudladning – og jeg ved godt, at man egentlig ikke skal stå i vinduet, men …

  • Reply Catarina 26. marts 2010 at 09:25

   @Helle K.: Samme her og med kameret i hånden, man kunne jo være heldig, selvom jeg endnu aldrig har været det. 😉

 • Reply Fru E 26. marts 2010 at 18:38

  Og vi har været heldige med vejret i dag 🙂 Lad det regne om natten og solen styre slagets gang i dagtimerne. God weekend.

  • Reply Catarina 27. marts 2010 at 05:53

   @Fru E: den er jeg helt med på og sådan blev det også i nat. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.