Menu
Hverdagen

Nu

Regnen har trommet på ruderne og taget det meste af natten. Resterne af den ses tydeligt i de små pytter, der er dannet på vejene og på terrassen, hvor de aller fleste fliser er våde. Det er kun de fliser som ligger trygt og godt under udhænget som er tørre. Jeg har ikke noget i mod regnen, for den gør jo godt og hvis den som de sidste døgn, kommer om natten, ja så er det ikke mindre end perfekt.

Nu er det for længst blevet morgen og solen skinner fra en delvis skyfri himmel. Endnu. For jeg synes at have hørt et eller andet om, at det senere atter vil regne. Men nu, nu skinner solen og jeg vil atter smutte i have og få lavet lidt mens jeg venter på at Autoglasmanden kommer og lapper et stenslag.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

8 Kommentar

  • Catarina
    26. marts 2010 at 08:06