Menu
På tur

Overtøj

…sådan noget forårsagtigt overtøj og så alligevel ikke overtøj, ja du ved sådan noget som er lidt svært at definere, ja, sådan noget manglede jeg. Så turen gik over det store bælte med vand øst for Nyborg og videre over Sjælland, hvor motorvejen bare blev fulgt, lige indtil der skulle køres fra og derefter til venstre med det samme så og durk ned i parkeringskælderen. Åhh, hvor er det altså nemt, at finde vej til Fields. 🙂

Søren skulle også se efter lidt overtøj og vi blev enige om at gå hver for sig. Den første forretning jeg smuttede ind i var Companys og en smuk lang trøje/cardigan ting, som passer perfekt som “overtøj” til de kjoler jeg fik syet i Thailand, samt en almindelig jakke med bælte i livet, hang der på stativerne og kalde på mig. Jeg fik dem prøvet og de var perfekte. Jeg ville dog se om der var andet som faldt i min smag, så jeg tog turen rundt i hele etagen med tøj.

Da jeg havde gået hele turen rundt og ikke fundet andet, stødte jeg på Søren, som havde fundet jakke. Vi gik så begge ind i Companyes og jeg fik min cardigan ting og min jakke.

Nu er vi atter hjemme og begge glade for vores køb. 🙂

2 kommentar

  • Catarina
    29. marts 2010 at 07:18