Menu
Hverdagen

Søndagsvågen sommertid

Ahh, søndag, fuglene synger lystigt og verdenen sover stadig. Jeg har været vågen en lille time og badet er for længst overstået. Jeg elsker, at have god tid om morgenen og nyde stilheden. Kun fuglenes morgensang og de knitrende lyde fra brændeovnen kan høres, ellers intet.

Alle urene har, i løbet at natten, selv skiftet til sommertid, så dem behøver jeg ikke bekymre mig om, der er lige et enkelt, der skal rettet og det er det nede i bilen, men ellers er det altså dejligt at teknologien er så langt fremme, at sådan noget klares automatisk, ja selv bloggen klare det automatisk nu.

Nu tror jeg, jeg vil smutte ud og lave mig et stort glas te og så kaste mig over nyhederne.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

4 Kommentar

  • Catarina
    28. marts 2010 at 07:30