Menu
Hverdagen

Søndagsvågen sommertid

Ahh, søndag, fuglene synger lystigt og verdenen sover stadig. Jeg har været vågen en lille time og badet er for længst overstået. Jeg elsker, at have god tid om morgenen og nyde stilheden. Kun fuglenes morgensang og de knitrende lyde fra brændeovnen kan høres, ellers intet.

Alle urene har, i løbet at natten, selv skiftet til sommertid, så dem behøver jeg ikke bekymre mig om, der er lige et enkelt, der skal rettet og det er det nede i bilen, men ellers er det altså dejligt at teknologien er så langt fremme, at sådan noget klares automatisk, ja selv bloggen klare det automatisk nu.

Nu tror jeg, jeg vil smutte ud og lave mig et stort glas te og så kaste mig over nyhederne.

0

4 kommentar

 • Anita
  28. marts 2010 at 07:19

  Jeg sov ikke og har ikke gjort det ret meget i nat pga. et helbred som har drillet, så idag er en hjemmedag (nu hvor jeg er i mit eget hjem igen og ikke i nabobyen). Men det går vel over før eller siden. Nu får kroppen ihvertfald lidt ro til at komme til hægterne, for der er røget en sygemelding afsted til jobbet. De må klare sig selv idag.

  Rigtig god søndag til dig 🙂

  Reply
  • Catarina
   28. marts 2010 at 07:30

   @Anita: Øv, sikke da noget træls noget. Du må have rigtig god bedring og ta’ nu ikke for tidligt afsted, for det gir’ bare bagslag. 🙂

   Reply
 • Anita
  28. marts 2010 at 07:29

  PS. jeg var jo på job igår, da en vis herre kom forbi for at overrække mig noget, så jeg må lige vente en dag mere med spænding. Men det er svært 😉

  Reply
  • Catarina
   28. marts 2010 at 07:31

   @Anita: Tålmodighed er en dyd, ved du nok. 😀

   Reply

Skriv en kommentar