Opskrift oversigt

29. marts 2010

Alle madopskrifterne her på siden, ligge i den kategori der hedder spisekammeret og det var begyndte at blive en smule uoverskueligt at finde rundt i. Så var det jeg fandt et plugin som kunne lave en oversigt på en side og derved kunne jeg letter finde de opskrifter jeg skulle bruge. Så var det jeg tænkte, da jeg så den meget lange liste med opskrifter, at jeg hellere måtte til at opdele dem i underkategorier. Efter en effektiv halv time, er de nu rettet til og jeg har så også smidt dem ind på enkeltsider, så de enkelte opskrifter er lettere at finde. Desværre kan det plugin jeg har fundet ikke sorter dem alfabetisk, så opskrifterne vises dermed i den rækkefølge som de bliver publiceret på i mine indlæg. Men ok, det er vist til at leve med, nu de er blevet opdelt i underkategorier.

Siderne kan I finde her:
Bageriet
Brasseriet
Sødt, surt & salt
Småretter & salater

Jeg regner med at jeg på et tidspunkt, får levet et billede til hver at ovenstående kategorier og så laver det klikbart og smider det i sidebaren.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

6 kommentarer

 • Reply Bente 29. marts 2010 at 17:44

  Ja, der er altid plads til forbedringer og videreudvikling på vores blogs – det er vist mere tiden, det nogle gange kriber med 😉 (sådan har jeg det i hvert fald).

  Det er fikst med sådan et plugin til opskrifterne – min opskriftsamling er jo lavet helt primitivt med en ‘page’ i WordPress og så opskrifterne i hjemmekodede html-dokumenter (min kære mand ryster på hovedet af mig over det :D).

  P.S. Og pøj pøj med Christians terminsprøver – stakkel, sådan har skulle slide, når de fleste andre skoleelever har påskeferie :-(.

  • Reply Catarina 29. marts 2010 at 21:00

   @Bente: Det er som regel tiden er er den sller største forhindring. Nogle gange bliver jeg overrasket over hvor tiden er blevet af, hvis jeg er opslugt at et eller andet på pc’en. 🙂

   Hvis det havde været tidlige, så havde jeg også hjemmekodet siderne, men nu ved jeg at der et eller andet sted derude, er én som har kodet et plugin og det skal jeg så bare finde. 😉

 • Reply Jens 29. marts 2010 at 18:32

  Jeg er altså lidt misundelig over dine PC og internet evner!!!!!! Tænk at du bare sådan lige sætter dig ned og et par timer efter er det fuldstændig som du vil have det. Gid jeg også bare kunne gøre sådan!

  Men jeg giver ikke op og det skal nok lykkes. Måske ikke i dag, men så bliver det i morgen eller i næste uge!!!!!!

  • Reply Catarina 29. marts 2010 at 21:03

   @Jens: Jeg bruger Google og søger på engelsk hvad jeg savner og til sidst får jeg kræset mig ind på søgeordene og finder det rigtigt. Og så er jeg nok også lidt nørdet, det ligger vist til familien, min mor som er 67 år laver stadig pc’er til veninderne. 😉 Og sønnike hjælper også tit sine venner.

   Jeg glæder mig til at se din nye side. 🙂

 • Reply Fru E 29. marts 2010 at 20:14

  Du er skrup skrap til det her. Måske en dag man selv får lyst til, at kaste sig ud i en lidt mere kompliceret blog 🙂

  • Reply Catarina 29. marts 2010 at 21:04

   @Fru E: 🙂 Lidt tid og lidt tålmodighed, så kommer du ret langt og jeg er sten sikker på du sagtens kan finde ud af det. Og så husk; Rom blev ikke bygget på én dag. Min blog er hele tiden under udvikling og det regner jeg med fortsætter. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.