Menu
Weblog

Opskrift oversigt

Alle madopskrifterne her på siden, ligge i den kategori der hedder spisekammeret og det var begyndte at blive en smule uoverskueligt at finde rundt i. Så var det jeg fandt et plugin som kunne lave en oversigt på en side og derved kunne jeg letter finde de opskrifter jeg skulle bruge. Så var det jeg tænkte, da jeg så den meget lange liste med opskrifter, at jeg hellere måtte til at opdele dem i underkategorier. Efter en effektiv halv time, er de nu rettet til og jeg har så også smidt dem ind på enkeltsider, så de enkelte opskrifter er lettere at finde. Desværre kan det plugin jeg har fundet ikke sorter dem alfabetisk, så opskrifterne vises dermed i den rækkefølge som de bliver publiceret på i mine indlæg. Men ok, det er vist til at leve med, nu de er blevet opdelt i underkategorier.

Siderne kan I finde her:
Bageriet
Brasseriet
Sødt, surt & salt
Småretter & salater

Jeg regner med at jeg på et tidspunkt, får levet et billede til hver at ovenstående kategorier og så laver det klikbart og smider det i sidebaren.

0

6 kommentar

  • Catarina
    29. marts 2010 at 21:00