Påskeøsten

30. marts 2010

Det er åbenbart en rigtig Påskeøsten der hersker udenfor i dag, for det er klart og solrigt og vinden kommer fra øst, helt sikkert oppe fra det kolde Sibirien, for nøj, hvor er det bidende koldt derude i have i dag. Det blev ikke til mange timer i det fri, før end at jeg var nød til at krybe i skjul for vinden inde i det dejlige brændeovnsopvarmet hule hus. Nu vil jeg lave ig en kop te, så jeg atter kan få varmen. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Bente 30. marts 2010 at 13:17

  Ja, det er pivkoldt … uff!
  Har kun været ude for at hænge vasketøj op, men det var skam nok til at opdage det ;-). Godt, jeg ‘bare’ skal sidde inde og arbejde (når altså jeg er færdig med overspringshandlingerne …).

  • Reply Catarina 30. marts 2010 at 17:33

   @Bente: Jeg bevægede mig ud, men det var iklædt bilen og så eller rund i byen for at handle. Nu er jeg hjemme og jeg vil ikke ud mere i dag, for man skulle tro det var efterår derude. 😀

 • Reply Fru E 30. marts 2010 at 15:33

  Vi er på camping og tak til opfinderen af gasovnen 😉 For det er da koldt, blæsende og desværre også regnende nu.

  Vi kører hjem om en times tid for at snuppe en times spinning inden påsken for alvor sætter i gang, så hjem og i bad og retur til campingpladsen.

  • Reply Catarina 30. marts 2010 at 17:34

   @Fru E: Uha, ja, det må være lidt koldt hvis I ikke havde den. Faktisk har vi varme i gulvet i vores, men har kun brugt det et par gange. Hvis vi havde været afsted her i påsken, ville den nok have kørt for fuld knald. 🙂

   Lav en god spinningstime. 🙂

  Skriv en kommentar