Menu
Skallebølle 2004-2021

Påskeøsten

Det er åbenbart en rigtig Påskeøsten der hersker udenfor i dag, for det er klart og solrigt og vinden kommer fra øst, helt sikkert oppe fra det kolde Sibirien, for nøj, hvor er det bidende koldt derude i have i dag. Det blev ikke til mange timer i det fri, før end at jeg var nød til at krybe i skjul for vinden inde i det dejlige brændeovnsopvarmet hule hus. Nu vil jeg lave ig en kop te, så jeg atter kan få varmen. 🙂

0

4 kommentar

 • Bente
  30. marts 2010 at 13:17

  Ja, det er pivkoldt … uff!
  Har kun været ude for at hænge vasketøj op, men det var skam nok til at opdage det ;-). Godt, jeg ‘bare’ skal sidde inde og arbejde (når altså jeg er færdig med overspringshandlingerne …).

  Reply
  • Catarina
   30. marts 2010 at 17:33

   @Bente: Jeg bevægede mig ud, men det var iklædt bilen og så eller rund i byen for at handle. Nu er jeg hjemme og jeg vil ikke ud mere i dag, for man skulle tro det var efterår derude. 😀

   Reply
 • Fru E
  30. marts 2010 at 15:33

  Vi er på camping og tak til opfinderen af gasovnen 😉 For det er da koldt, blæsende og desværre også regnende nu.

  Vi kører hjem om en times tid for at snuppe en times spinning inden påsken for alvor sætter i gang, så hjem og i bad og retur til campingpladsen.

  Reply
  • Catarina
   30. marts 2010 at 17:34

   @Fru E: Uha, ja, det må være lidt koldt hvis I ikke havde den. Faktisk har vi varme i gulvet i vores, men har kun brugt det et par gange. Hvis vi havde været afsted her i påsken, ville den nok have kørt for fuld knald. 🙂

   Lav en god spinningstime. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar