Menu
Skallebølle 2004-2021

Påskeøsten

Det er åbenbart en rigtig Påskeøsten der hersker udenfor i dag, for det er klart og solrigt og vinden kommer fra øst, helt sikkert oppe fra det kolde Sibirien, for nøj, hvor er det bidende koldt derude i have i dag. Det blev ikke til mange timer i det fri, før end at jeg var nød til at krybe i skjul for vinden inde i det dejlige brændeovnsopvarmet hule hus. Nu vil jeg lave ig en kop te, så jeg atter kan få varmen. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

4 Kommentar

 • Bente
  30. marts 2010 at 13:17

  Ja, det er pivkoldt … uff!
  Har kun været ude for at hænge vasketøj op, men det var skam nok til at opdage det ;-). Godt, jeg ‘bare’ skal sidde inde og arbejde (når altså jeg er færdig med overspringshandlingerne …).

  Reply
  • Catarina
   30. marts 2010 at 17:33

   @Bente: Jeg bevægede mig ud, men det var iklædt bilen og så eller rund i byen for at handle. Nu er jeg hjemme og jeg vil ikke ud mere i dag, for man skulle tro det var efterår derude. 😀

   Reply
 • Fru E
  30. marts 2010 at 15:33

  Vi er på camping og tak til opfinderen af gasovnen 😉 For det er da koldt, blæsende og desværre også regnende nu.

  Vi kører hjem om en times tid for at snuppe en times spinning inden påsken for alvor sætter i gang, så hjem og i bad og retur til campingpladsen.

  Reply
  • Catarina
   30. marts 2010 at 17:34

   @Fru E: Uha, ja, det må være lidt koldt hvis I ikke havde den. Faktisk har vi varme i gulvet i vores, men har kun brugt det et par gange. Hvis vi havde været afsted her i påsken, ville den nok have kørt for fuld knald. 🙂

   Lav en god spinningstime. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar