Menu
Hverdagen

Dejlig solrig dag

Natten var præget af buller og brag og tung tung regn. Dagen har dog budt på det stik modsatte, nemlig masser af sol. Søren og tidligt fri så der er blevet hygget hele eftermiddagen og nu er Christian også kommet hjem så er livet atter i vatter. Dejligt.

Selv fuglene synes liver er herligt og lige nu synes jeg der er flere af dem end de andre år.

Den ene dueunge fra sidste år (ja, jeg tror det er den), har også indfundet sig i have og går nærmest rundt og tror den ejer det hele og det må den for min skyld gerne. 🙂

Uhm, jeg kan mærke foråret helt ind i knoglerne og jeg er på det nærmeste lige så kåd som køerne som kommer på græs, her inden så længe. 🙂

0

2 kommentar

 • Rikke
  31. marts 2010 at 23:18

  Ehh har I haft tordenvejr. Jeg savner tordenvejr og glæder mig også til det bliver rigtigt forår, hvor vinden er en dejlig brise og ikke en kold påmindelse om en hård og lang vinter. Fuglefløjtene om morgenen er dog en dejlig indikator for at vi er godt på vej.

  Reply
  • Catarina
   1. april 2010 at 09:03

   @Rikke: Det går heldigvis den rigtige vej og inden denne måned er omme, er jeg sikker på at de bare ben hersker i bybilledet, det håber jeg i hvert fald. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar