Morgenmad

31. marts 2010

Jeg skal have været vågen et par timer før jeg kan spise morgenmad, men så skal jeg også have noget, som kan give mig et skud energi. Ofte er det et tykt stykke rugbrød med ost, jeg elsker nemlig godt rugbrød, men det er lige så ofte en skål havregryn, med en lille håndfuld rosiner. I dag er det det sidstnævnte.

Jeg håber også sønnike er ved at spise sig et solidt morgenmåltid, for i dag er det dansk stil der venter ham til terminsprøven. Tre timer har han til opgaven, derefter er der dømt Påskeferie. det bliver godt at få ham hjem. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Fru E 31. marts 2010 at 16:57

  Håber at det er gået godt for Christian i dag 🙂

  • Reply Catarina 31. marts 2010 at 19:17

   @Fru E: Han var færdig efter to timer og synes selv at det er gået ok. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.