Menu
Strøtanker...

Morgenmad

Jeg skal have været vågen et par timer før jeg kan spise morgenmad, men så skal jeg også have noget, som kan give mig et skud energi. Ofte er det et tykt stykke rugbrød med ost, jeg elsker nemlig godt rugbrød, men det er lige så ofte en skål havregryn, med en lille håndfuld rosiner. I dag er det det sidstnævnte.

Jeg håber også sønnike er ved at spise sig et solidt morgenmåltid, for i dag er det dansk stil der venter ham til terminsprøven. Tre timer har han til opgaven, derefter er der dømt Påskeferie. det bliver godt at få ham hjem. 🙂


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

2 Kommentar

 • Fru E
  31. marts 2010 at 16:57

  Håber at det er gået godt for Christian i dag 🙂

  SVAR
  • Catarina
   31. marts 2010 at 19:17

   @Fru E: Han var færdig efter to timer og synes selv at det er gået ok. 🙂

   SVAR

Skriv en kommentar