Menu
Os og familien

Aprils 1.

Månedens første løbetur blev startet i det smukkeste solskin, men inden jeg var færdig og kom hjem, havde skyerne fuldstændigt overtaget himlen. Øv. Nå, men det er der jo ikke noget at gøre ved.

I dag skal sønnike og en kammerat fra efterskolen, på Bakken. Togbiletter er købt og printet og de har begge fundet ud af hvordan de kommer fra hovedbanen til Bakken. For filan hvor er jeg glad for, at vi har lært vores sønner, at tænke selvstændigt og at de ikke er bange for at kaste sig ud i nye ting. Tænk på alle de unger som i dag er det man kalder curlingbørn, det er skisme tragisk.

For mit vedkommende, er der ikke det store på programmet, jeg skal lige have handlet de sidste småting inden fødselsdagsbrunchen på lørdag og så eller hygge og lege. Jeg har nemlig et fotoprojekt som jeg skal have kikket på. Nå nu må jeg vist hellere komme i tøjet. Sæt igang Catarina

0

10 kommentar

  • Catarina
    1. april 2010 at 19:15