En dejlig dag med familien

4. april 2010

Christian havde en super dejig dag og blev rigtig forkælet med dejlige gæster og alle ønskerne på ønskesedlen opfyldt.

Dagen igennem, var der en dejlig summen af stemmer og latter. Da det blev aften var vi kun os 5 tilbage og middagen stod på spaghetti og kødsovs, men ingen dessert, da vi alle havde fået mere ende rigeligt at den dejlige brunch. Tv og selvprintede bingoplader stod for underholdningen, inden vi alle dejsede om. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Bente 4. april 2010 at 14:03

  I trænger da vist til en stille dag i dag ;-). Men dejligt at høre, at I hyggede jer i går. Og hvor er han dog heldig, ham Christian, at alle ønskerne blev opfyldt :D.

  • Reply Catarina 4. april 2010 at 14:51

   @Bente: I dag er her stille. Sebastian er taget videre, så der er kun Daniel , Christian og os andre og den står på film og dyne hygge for de unge mennesker og vi “voksne” går og nusser med hver vores. 🙂

   Når der kun er fire ønsker på ønskesedlen, så er det nemt at få dem opfyldt. 😉

  Skriv gerne en kommentar