Kan I høre det?

7. april 2010

Det er foråret der kalder. Jeg tror at havetøjet skal findes frem og så skal der ellers graves. Det der andet bed jeg snakkede om for længe siden, ja, det graver jo ikke sig selv og så må jeg vist også hellere få talt hvor mange potter jeg har, så jeg kan få skrevet en huskeseddel jeg kan tage med på planteskolen. 🙂

Ha’ en dejlig forårs-onsdag. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply anjoe 7. april 2010 at 15:25

  …og havde du ikke potter nok til alle planteskolens fristelser, ja så havde den helt sikkert også potter til salg 😀
  Her på Midtlolland nydes den solrige onsdag absolut!

  • Reply Catarina 7. april 2010 at 16:42

   @anjoe: Nu var det jo ikke idag at jeg skulle på planteskolen – jeg skulle bare tælle hvad jeg havde. 😉

   Her er solen også blevet nydt, både med havearbejde og en dejlig lang løbetur. 😀

 • Reply Fru E 7. april 2010 at 20:27

  Kan høre foråret, men ikke haven 😉

  • Reply Catarina 8. april 2010 at 07:20

   @Fru E: 😆 min kaldte og nu er der endnu et bed der trænger til en masse planter. 😀

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.