Sikke en forskel

7. april 2010

Jeg har længe prøvet, at rette lidt på mine skærmindstillinger, brugt den Windows 7 medfølgende kalibreringsenhed, men helt godt er det altså ikke. Mine billeder så ikke ens ud på mine forskellige skærme og irriterede mig helt vild. Så her i påsken bestilte jeg en Spyder3EXPRESS, som er et agrigat som kan kalibrer min skærm og i sidste ende laver en farveprofil, som jeg så kan vælge at bruge. Aggregatet, som mest af alt ligner en computermus, skal hænge ned over skærmen mens det medfølgende softwareeprogram køre. Dan den var færdig fik jeg et før og nu billede op på skærmen og jeg må nok sige at der var forskæl, selv Søren kunne se forskellen. Det var ligesom om farverne på den eksisterende farveprofil, var lidt udvaskede og på den nye, stod det mere klart og skarpt.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

8 kommentar

 • Reply Mette 7. april 2010 at 19:15

  Sådan en genial lille fætter er jeg også i besiddelse af… og når man som jeg arbejder på 4 forskellige pc’er er det ekstra vigtigt, at de er kalibreret korrekt og også holder en vis ensartethed.

  Den bli’r du garanteret glad for.

  • Reply Catarina 8. april 2010 at 07:12

   @Mette: Jeg er allerede super glad for den og kan selt ikke forstå at jeg ikke bare købte den med det samme da jeg så den i sin tid. Men bedre sent end aldrig. 😉

 • Reply Per 7. april 2010 at 19:47

  Det lyder lidt som noget jeg har eftersøgt i et stykke tid. Hvor har du købt den henne ?

 • Reply Madame 8. april 2010 at 07:29

  Det lyder rigtig smart, Catarina – sådan en har jeg aldrig hørt om. Tillykke med den!

  • Reply Catarina 8. april 2010 at 08:00

   @Madame: Den er smart og tak.

 • Reply Per 8. april 2010 at 10:25

  Tak Catarina 🙂
  Det var så det samme sted som jeg fandt den, men havde jo håbet at du havde fundet et billigere sted 😉

  • Reply Catarina 8. april 2010 at 13:18

   @Per: Jeg havde kikket i UK, men der er prisen den samme mere eller mindre og jeg har før handlet hos dem og synes de er ok. Prisen – den er der vel ikke noget at sige til. 🙂

  Skriv en kommentar