Menu
Hverdagen / Motion

Løberygsæk

Jeg går jo til dobbelt spinning både om mandagen og om torsdagen, men fra nu af og en del torsdage frem, der er der kun én times spinning om torsdagen, lidt træls når jeg nu var kommet ind i den gode vant. Nå, men jeg har så lige for lidt siden fået den idé at jeg da kan løbe de 5 km til spinning, spinne 1 time og så løbe hjem igen. Det er nogle meget stejle bakker der skal forceres, men det kommer jo så til at gi’ godt på bundlinjen.

Men for at det kunne lade sig gøre, er jeg jo nød til at have mit spinningstøj og cyklesko med, men den rygsæk jeg har, ville simpelthen bumpe op og ned da den ingen bryst eller hoftespænde har og det ville helt sikkert være pisse irreterende at have siddende på ryggen. Pis, skulle jeg smutte ind og investere i en decideret løberygsæk – naaa, det synes jeg jo heller ikke, for de koster garanteret kassen. Og hvis jeg nu synes det er træls at løbe med noget på ryggen, så ville det jo være spildte penge.

Men så var det jeg kom i tanke om, at Christian engang for snart mange år siden, fik en lille smal Lego-rygsæk og den da havde vist nok både havde hoftespænde og brystspænde. Mig ned i kælderen og åbne det store skab, hvor vi har alle vores spotstasker og kufferter. Og der var den! Hummm, kunne jeg nu også passe den og kunne alle mine ting være i?

Og ja, jeg kan have både mit cykeltøj, sko, håndklæde, to tomme vandflasker og min mobiltelefon i og jeg kan også passe den. Ok, hoftespændet er nok mere et taljespænde til mig 😉 , men sikkert også mere behageligt at løbe med, end hvis den blev spændt ned om hoften. Nu får vi at se hvordan det spænder af (fik I den 😆 ), nå jeg engang er hjemme igen. 🙂

Samlet vægt: 1850g.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

7 Kommentar

 • Per
  8. april 2010 at 15:49

  God fornøjelse 🙂
  Jeg nøjes med en enkelt time spinning – lige om lidt 😉

  Reply
  • Catarina
   9. april 2010 at 07:50

   @Per: Tak, det var faktisk ganske behageligt. 🙂 Håber du fik en god time.

   Reply
 • Fru E
  8. april 2010 at 16:12

  Som Per nupper jeg også kun en enkelt time – lige om lidt 😉

  Overvejer at begynde på løb igen.

  Du er nu for sej med det motion 🙂

  Reply
  • Catarina
   9. april 2010 at 07:51

   @Fru E: Aii det lyder da spændende – glæder mig til at læse om det, hvis du kommer igang igen. 🙂

   Håber du havde en god time med spinning i går.

   Reply
 • TinaLiel
  8. april 2010 at 17:19

  Sådan superwoman 😉 Kan godt forstå at du fåler en time ikke er nok når du har vænnet dig til to – så godt tiltag. Nu ikke noget med at falde af cyklen…… Skal til sønnens basketkamp om lidt og overvejer hvornår jeg får min sport ind. Det må være ved 9 tiden men skidt pyt – skal have mit daglige fix hi hi. KNUS♥

  Reply
  • Catarina
   9. april 2010 at 07:53

   @TinaLiel: 😀 det gik rigtigt fint i går og jeg har da fået blod på tanden. 🙂

   Håber det var en god basketkamp og at de vandt. 🙂

   det er vel også dejligt at løbe omkring klokken 9, der er det vel ikke så varmt? 🙂

   Reply
 • Bedre end forventet
  9. april 2010 at 07:49

  […] prøvede jo, for første gang i går, at løbe med en rygsæk på ryggen. Inden jeg smuttede ud af døren, var jeg meget spændt på hvordan det ville være og om jeg ville […]

  Reply

Skriv en kommentar