Menu
Dagligdagen / Motion

Løberygsæk

Jeg går jo til dobbelt spinning både om mandagen og om torsdagen, men fra nu af og en del torsdage frem, der er der kun én times spinning om torsdagen, lidt træls når jeg nu var kommet ind i den gode vant. Nå, men jeg har så lige for lidt siden fået den idé at jeg da kan løbe de 5 km til spinning, spinne 1 time og så løbe hjem igen. Det er nogle meget stejle bakker der skal forceres, men det kommer jo så til at gi’ godt på bundlinjen.

Men for at det kunne lade sig gøre, er jeg jo nød til at have mit spinningstøj og cyklesko med, men den rygsæk jeg har, ville simpelthen bumpe op og ned da den ingen bryst eller hoftespænde har og det ville helt sikkert være pisse irreterende at have siddende på ryggen. Pis, skulle jeg smutte ind og investere i en decideret løberygsæk – naaa, det synes jeg jo heller ikke, for de koster garanteret kassen. Og hvis jeg nu synes det er træls at løbe med noget på ryggen, så ville det jo være spildte penge.

Men så var det jeg kom i tanke om, at Christian engang for snart mange år siden, fik en lille smal Lego-rygsæk og den da havde vist nok både havde hoftespænde og brystspænde. Mig ned i kælderen og åbne det store skab, hvor vi har alle vores spotstasker og kufferter. Og der var den! Hummm, kunne jeg nu også passe den og kunne alle mine ting være i?

Og ja, jeg kan have både mit cykeltøj, sko, håndklæde, to tomme vandflasker og min mobiltelefon i og jeg kan også passe den. Ok, hoftespændet er nok mere et taljespænde til mig 😉 , men sikkert også mere behageligt at løbe med, end hvis den blev spændt ned om hoften. Nu får vi at se hvordan det spænder af (fik I den 😆 ), nå jeg engang er hjemme igen. 🙂

Samlet vægt: 1850g.

7 kommentar

  • Catarina
    9. april 2010 at 07:50