Menu
Strøtanker...

Så kan weekenden godt begynde

..for min lille alf har været her og har svunget tryllestaven så alt nu skinner fint. Dejligt, at gå en weekend i møde med et dejligt rent hjem. 🙂

I morgen skal jeg på langfart, eller det er faktisk først i overmorgen, for der er nemlig efterskoleelevfest i Rødekro og jeg skal ned og henter de unge mennesker når festen slutter kl. 02:00. Christians roommate, Kasper, skal med herhjem og overnatte, om han bliver hele weekenden eller smutter hjem til Korsør lørdag, det ved ingen af os. Men én fra eller til, betyder ikke så meget, de sover nok til omkring middag alligevel. 😉

Nu vil jeg snuppe et stort glas te og så eller gøre mig klæar til en lille løbetur, samt spinning i aften. 🙂


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar