Så kan weekenden godt begynde

8. april 2010

..for min lille alf har været her og har svunget tryllestaven så alt nu skinner fint. Dejligt, at gå en weekend i møde med et dejligt rent hjem. 🙂

I morgen skal jeg på langfart, eller det er faktisk først i overmorgen, for der er nemlig efterskoleelevfest i Rødekro og jeg skal ned og henter de unge mennesker når festen slutter kl. 02:00. Christians roommate, Kasper, skal med herhjem og overnatte, om han bliver hele weekenden eller smutter hjem til Korsør lørdag, det ved ingen af os. Men én fra eller til, betyder ikke så meget, de sover nok til omkring middag alligevel. 😉

Nu vil jeg snuppe et stort glas te og så eller gøre mig klæar til en lille løbetur, samt spinning i aften. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

Ingen kommentar

Skriv en kommentar