Ahh, fredag

9. april 2010

Jammen er det da ikke fantastisk, det er allerede fredag og dermed også weekend. Jeg elsker fredagen og alle de muligheder den bringer med sig. I dag skal jeg holde mig frisk længe, for jeg skal jo til Rødekro og hente nogle efterskoledrenge klokken 2 i nat. Ifølge Krak, tager det 1t15m at køre derned, så det er ikke så galt, måske det vil være en god idé at tage et par poser med, bare sådan i tilfælde af “køresyge”. 🙂

Nu vil jeg få lavet lidt inden jeg for alvor kan tillade mig at byde weekenden velkommen. I ønskes en god fredagformiddag.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Sister Bonde 9. april 2010 at 17:09

  Rigtig god tur og hvad man dog ikke gør for de poder 😉 God weekend

  • Reply Catarina 9. april 2010 at 18:53

   @Sister Bonde: Tak skal du have. Ja, sidste gang slap jeg så det er vist min tur i dag. 🙂

 • Reply Fru E 9. april 2010 at 21:38

  Jeg sidder i forteltet sammen med gemalen. Vi har ingen børn med i dag, først i morgen kommer yngstepigen hertil med tog (gud hvor er de store 🙂 ).

  Kør forsigtigt i nat og rigtig god weekend 🙂

  • Reply Catarina 10. april 2010 at 12:35

   @Fru E: Det er et andet liv man får sig når børnene begynder at blive voksne og det er bestemt ikke et ringere et. 🙂

   Vi kom godt hjem og nyder nu weekenden og det dejlige solskin. Også en god weekend til dig og familien. 🙂

  Skriv en kommentar