Menu
Hverdagen

Ahh, fredag

Jammen er det da ikke fantastisk, det er allerede fredag og dermed også weekend. Jeg elsker fredagen og alle de muligheder den bringer med sig. I dag skal jeg holde mig frisk længe, for jeg skal jo til Rødekro og hente nogle efterskoledrenge klokken 2 i nat. Ifølge Krak, tager det 1t15m at køre derned, så det er ikke så galt, måske det vil være en god idé at tage et par poser med, bare sådan i tilfælde af “køresyge”. 🙂

Nu vil jeg få lavet lidt inden jeg for alvor kan tillade mig at byde weekenden velkommen. I ønskes en god fredagformiddag.

0

4 kommentar

 • Sister Bonde
  9. april 2010 at 17:09

  Rigtig god tur og hvad man dog ikke gør for de poder 😉 God weekend

  Reply
  • Catarina
   9. april 2010 at 18:53

   @Sister Bonde: Tak skal du have. Ja, sidste gang slap jeg så det er vist min tur i dag. 🙂

   Reply
 • Fru E
  9. april 2010 at 21:38

  Jeg sidder i forteltet sammen med gemalen. Vi har ingen børn med i dag, først i morgen kommer yngstepigen hertil med tog (gud hvor er de store 🙂 ).

  Kør forsigtigt i nat og rigtig god weekend 🙂

  Reply
  • Catarina
   10. april 2010 at 12:35

   @Fru E: Det er et andet liv man får sig når børnene begynder at blive voksne og det er bestemt ikke et ringere et. 🙂

   Vi kom godt hjem og nyder nu weekenden og det dejlige solskin. Også en god weekend til dig og familien. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar