Bedre end forventet

9. april 2010

Jeg prøvede jo, for første gang i går, at løbe med en rygsæk på ryggen. Inden jeg smuttede ud af døren, var jeg meget spændt på hvordan det ville være og om jeg ville blive irriteret over at have noget siddende deromme på ryggen. Og meget overraskende, så var det faktisk ganske ok at have den på. Der sad hele tiden som den skulle uden at hoppe og danse rundt. Da jeg havde løbet en lille kilometer, følte jeg dog, at jeg blev en smule varmere på ryggen, men ikke noget der gererede overhovedet.

Så hvis det ikke ligefrem står ned i stænger, så er det sådan mine torsdagen kommer til at se ud de næste uger. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.