Bedre end forventet

9. april 2010

Jeg prøvede jo, for første gang i går, at løbe med en rygsæk på ryggen. Inden jeg smuttede ud af døren, var jeg meget spændt på hvordan det ville være og om jeg ville blive irriteret over at have noget siddende deromme på ryggen. Og meget overraskende, så var det faktisk ganske ok at have den på. Der sad hele tiden som den skulle uden at hoppe og danse rundt. Da jeg havde løbet en lille kilometer, følte jeg dog, at jeg blev en smule varmere på ryggen, men ikke noget der gererede overhovedet.

Så hvis det ikke ligefrem står ned i stænger, så er det sådan mine torsdagen kommer til at se ud de næste uger. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

Ingen kommentar

Skriv en kommentar