Menu
Teknologi

Lej et objektiv

Jeg havde lige et spørgsmål omkring mit makroobjektiv og da jeg har købt det i min yndlingsfotobutik i Odense, Click i Odense centrum, for lige at høre om min egen fotomand kunne svare mig på det. I fællesskab fandt vi frem til svaret. Jeg vil ikke her komme ind på det tekniske, men vi blev begge meget klogere. 🙂

Men da jeg nu var derinde, så jeg også en lille brochure omkring leje af objektiver. Priserne der er angivet er faktisk ikke så slemme og det er da klart noget jeg vil overveje, hvis de objektiver jeg har ikke rækker.

Og hvis man overvejer et bestemt objektiv, er det da nærliggende at leje det for en dag, for at se, om det nu er noget man vil investere i. 🙂

0

4 kommentar

 • Lavendel
  10. april 2010 at 08:58

  Ja, det er da sk… smart. Nu omgås jeg kuns med et compact kamera, men hvis…tak for tippet.

  Reply
  • Catarina
   10. april 2010 at 12:36

   @Lavendel: Velbekomme ja, man ved jo aldrig. 😀

   Reply
 • anjoe
  10. april 2010 at 14:58

  Sikke da en genial service 😉

  Reply
  • Catarina
   10. april 2010 at 15:53

   @anjoe: Den butik har faktisk kun genial service. 😉

   Reply

Skriv en kommentar