Menu
Dagligdagen

Ballerina

Det blev ikke til meget krukkefyldning i dag. Vinden var og er simpelthen bidende kold og når vinden er i et sådan hjørne, er der altså ikke meget fornøjelse ved at nusse om krukkerne., det må blive en anden dag. I stedet blev det til en smule shopping og det er jo heller ikke det værste der findes.

Jeg købt sidst år et par billige ballerina som jeg faktisk var ret glade for, men der var e grund til de bar billige, for de holdt kun den ene sesson og jeg vidste at et par nye skulle der til i år. Jeg har gået lidt og kikket, men ikke lige fundet dem jeg ville have indtil i dag.

Nu er de købt og de er vildt dejlige at have på, men det plejer sko fra Vagabond jo også at være. Nu er de gamle og udtrådte smidt i skraldespanden og de nye har nu indtaget derse plads.

4 kommentar

  • Catarina
    11. april 2010 at 11:39