Ballerina

10. april 2010

Det blev ikke til meget krukkefyldning i dag. Vinden var og er simpelthen bidende kold og når vinden er i et sådan hjørne, er der altså ikke meget fornøjelse ved at nusse om krukkerne., det må blive en anden dag. I stedet blev det til en smule shopping og det er jo heller ikke det værste der findes.

Jeg købt sidst år et par billige ballerina som jeg faktisk var ret glade for, men der var e grund til de bar billige, for de holdt kun den ene sesson og jeg vidste at et par nye skulle der til i år. Jeg har gået lidt og kikket, men ikke lige fundet dem jeg ville have indtil i dag.

Nu er de købt og de er vildt dejlige at have på, men det plejer sko fra Vagabond jo også at være. Nu er de gamle og udtrådte smidt i skraldespanden og de nye har nu indtaget derse plads.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Fru E 11. april 2010 at 08:20

  Elsker også ballerinaer. Dine ligner dem jeg har. Men som du trænger jeg også til et par nye. Skal bare have nogle der lige så bløde og lækre som dem jeg har i forvejen.

  God søndag.

  • Reply Catarina 11. april 2010 at 11:39

   @Fru E: De her er simpelthen bare enormt bløde og da jeg tog dem på, var det som om jeg aldrig havde haft andet på. 😉

 • Reply anita 11. april 2010 at 08:50

  de ser rigtig fine ud;-)

  • Reply Catarina 11. april 2010 at 11:39

   @anita: Det er de skam også. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.