Menu
Strøtanker...

Ballerina

Det blev ikke til meget krukkefyldning i dag. Vinden var og er simpelthen bidende kold og når vinden er i et sådan hjørne, er der altså ikke meget fornøjelse ved at nusse om krukkerne., det må blive en anden dag. I stedet blev det til en smule shopping og det er jo heller ikke det værste der findes.

Jeg købt sidst år et par billige ballerina som jeg faktisk var ret glade for, men der var e grund til de bar billige, for de holdt kun den ene sesson og jeg vidste at et par nye skulle der til i år. Jeg har gået lidt og kikket, men ikke lige fundet dem jeg ville have indtil i dag.

Nu er de købt og de er vildt dejlige at have på, men det plejer sko fra Vagabond jo også at være. Nu er de gamle og udtrådte smidt i skraldespanden og de nye har nu indtaget derse plads.


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

4 Kommentar

 • Fru E
  11. april 2010 at 08:20

  Elsker også ballerinaer. Dine ligner dem jeg har. Men som du trænger jeg også til et par nye. Skal bare have nogle der lige så bløde og lækre som dem jeg har i forvejen.

  God søndag.

  SVAR
  • Catarina
   11. april 2010 at 11:39

   @Fru E: De her er simpelthen bare enormt bløde og da jeg tog dem på, var det som om jeg aldrig havde haft andet på. 😉

   SVAR
 • anita
  11. april 2010 at 08:50

  de ser rigtig fine ud;-)

  SVAR
  • Catarina
   11. april 2010 at 11:39

   @anita: Det er de skam også. 🙂

   SVAR

Skriv en kommentar