En rigtig dovenlars

11. april 2010

Jeg har ikke lavet meget denne søndag – ikke så meget som et tur i løbeskoene er det blevet til. det eneste der er bedrevet fra min side af er; at vaskemaskinen har kørt et par maskiner igennem og jeg har sat over til en solid omgang Chicken Curry, med udgangspunkt i min Bangkok Curry over. Den står nu og sprutter lystigt på komfuret og skal blive vores tidlige aftensmad. Tidlig fordi drengene jo skal afsted til efterskolen 10 i 6 for at være dernede til tiden.

Nu vil jeg bar e hygge videre og så får vi at se om der kommer mere fra mig i dag. Hyggetjuhej søndag. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

6 kommentar

 • Reply henriette 11. april 2010 at 12:22

  Uhmm det lyder godt, elsker karryretter 🙂

  Skal du slet ikke lidt i haven idag?

  Rigtig god søndag
  Henriette

  • Reply Catarina 11. april 2010 at 12:45

   @henriette: Curry er altid godt. 🙂

   Med et vejer som ser sådan her ud, skal jeg ikke i haven. 🙂

 • Reply Madame 11. april 2010 at 13:14

  Det lyder dejligt, Catarina 🙂 Ha’ en hyggelig søndag med familien og chicken curry’en!

  • Reply Catarina 11. april 2010 at 13:38

   @Madame: Tak og i lige måde. 🙂

 • Reply Bente 11. april 2010 at 22:11

  Det er nu også dejligt at ligge på den lade side nu og da (bare vaskemaskinen arbejder :-)). Jeg har arbejdet igennem i dag – både i haven og huset – så det er dejligt med udsigt til en kontordag i morgen ;-).

  Håber din søndag fortsatte med at være god!

  • Reply Catarina 12. april 2010 at 08:24

   @Bente: Orv, hvor har du været flittig. 🙂 Nyd din kontordag i rene omgivelser. 🙂

  Skriv en kommentar