Menu
Hverdagslivet...

En rigtig dovenlars

Jeg har ikke lavet meget denne søndag – ikke så meget som et tur i løbeskoene er det blevet til. det eneste der er bedrevet fra min side af er; at vaskemaskinen har kørt et par maskiner igennem og jeg har sat over til en solid omgang Chicken Curry, med udgangspunkt i min Bangkok Curry over. Den står nu og sprutter lystigt på komfuret og skal blive vores tidlige aftensmad. Tidlig fordi drengene jo skal afsted til efterskolen 10 i 6 for at være dernede til tiden.

Nu vil jeg bar e hygge videre og så får vi at se om der kommer mere fra mig i dag. Hyggetjuhej søndag. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

6 Kommentar

 • henriette
  11. april 2010 at 12:22

  Uhmm det lyder godt, elsker karryretter 🙂

  Skal du slet ikke lidt i haven idag?

  Rigtig god søndag
  Henriette

  SVAR
  • Catarina
   11. april 2010 at 12:45

   @henriette: Curry er altid godt. 🙂

   Med et vejer som ser sådan her ud, skal jeg ikke i haven. 🙂

   SVAR
 • Madame
  11. april 2010 at 13:14

  Det lyder dejligt, Catarina 🙂 Ha’ en hyggelig søndag med familien og chicken curry’en!

  SVAR
  • Catarina
   11. april 2010 at 13:38

   @Madame: Tak og i lige måde. 🙂

   SVAR
 • Bente
  11. april 2010 at 22:11

  Det er nu også dejligt at ligge på den lade side nu og da (bare vaskemaskinen arbejder :-)). Jeg har arbejdet igennem i dag – både i haven og huset – så det er dejligt med udsigt til en kontordag i morgen ;-).

  Håber din søndag fortsatte med at være god!

  SVAR
  • Catarina
   12. april 2010 at 08:24

   @Bente: Orv, hvor har du været flittig. 🙂 Nyd din kontordag i rene omgivelser. 🙂

   SVAR

Skriv en kommentar