Menu
Bloggeriet

De usynlige læsere

Noglegange kommer jeg til at kikke på statistikken for bloggen her og undres over hvor mange der egentlig læser med. De af jeg der lægger en kommentar “kender” jeg jo, for mange af jeg har selv en blog som jeg læser med på. Men de personer udgør jo kun en brøkdel, af de besøgende bloggen her har og derfor tager jeg mig selv i at digte og fantasere om de “usynlige læsere”. Ja, kald mig bare tosset, men jeg synes da det er super dejligt, at der er nogle der gider læse det jeg skriver, også selvom det ikke altid er lige velskrevet. 😉

22 kommentar

 • Kaja
  16. april 2010 at 08:32

  Hej Catarina.
  Jeg er en af de usynlige læsere. Jeg følger din blog hver eneste dag.
  Jeg følger flere blogs og synes på den måde, at jeg kender en masse mennesker, uden af jeg selvfølgelig gør det. Jeg siger somme tider, det siger Catarina eller noget i den stil. Det er sjovt at mennesker, man på en måde slet ikke kender, føles som, om ikke venner så i hvert fald bekendte.
  Tak for en god blog.

  Mange hilsner og ønsket om en god dag fra
  Kaja

  Reply
  • Catarina
   16. april 2010 at 13:50

   @Kaja: Du har kommenteret her før og det er jeg meget gld for, men endnu mere over at du følger med i mine skriblerier dagligt, det er jeg virkelig glad for. Tak. 🙂

   Det er sjovt at du nettop nævner det der med at kende. Sådan har jeg det også med de blogs jeg besøger jævnligt og bliver en “del” af bekendskabskredsen.

   Du ønskes også en dog dag og den dejlig weekend. 🙂

   Reply
 • Helle K.
  16. april 2010 at 08:53

  Jeg er jo ikke så usynlig 😉 så det gør noget, men jeg forstår godt hvad du mener…

  Som Kaja skriver, så henviser jeg også nogle gange til dig – eller andre, som om vi er nære venner og familien glor bare på mig og ryster på hovedet 🙂

  Reply
  • Catarina
   16. april 2010 at 13:52

   @Helle K.: Nej det er du ikke og vi har jo også talt i telefon sammen, så din dejlige jyske stemme kender jeg også. 😉

   Jeg får samme udtryk af min familie, når jeg nævner nogen fra bloggeriet og nogle gange må jeg også lige forklare lidt nærmere. 😉

   Reply
 • Deborah
  16. april 2010 at 09:01

  Ja, jeg kan kun tilslutte mig. Jeg må også have rigtig mange usynlige læsere 🙂

  Reply
  • Catarina
   16. april 2010 at 13:54

   @Deborah: Indlægget var nu mere myntete på det de sætter igang i min fantasi. 😉

   Reply
 • TinaLiel
  16. april 2010 at 10:51

  Jeg finder det også spændende at tænke på hvem alle de usynlige læsere er. Indimellem er der dog nogen af dem der giver sig til kende! Og det er jo kun skønt. Vi ville vel alle gerne have tid til at kommentere på endnu flere blogs men hverdagen gør det tit umuligt ØV 😉 God weekend søde!

  Reply
  • Catarina
   16. april 2010 at 13:57

   @TinaLiel: Ja, nogle gange, kommer der en kommentar fra en ny og det er vildt dejligt. For jeg er helt sikker på at en kommenter ikke kommer ved læsning af det første indlæg – for sådan handler jeg heller ikke selv. Men fantasien trikkes og det synes jeg nu også er sjovt. 😀

   Også en god weekend til dig Tina. 🙂

   Reply
 • Bente
  16. april 2010 at 13:03

  Ja, det er pudsigt med alle de der ‘skyggelæsere’, vi har. Men da også fedt, at de har lyst at læse med … selv om det tricker nysgerrigheden, at man ikke ved, hvem de er ;-).

  I øvrigt tror jeg, at nogle af dem, der kommer forbi, er dem, som har fundet ens via en google-søgning efter et eller andet ikke blogrelateret. Det synes jeg i hvert fald, det ser ud som om, når jeg studerer min statistik.

  Reply
  • Catarina
   16. april 2010 at 14:01

   @Bente: Jeg synes det er helt vildt fedt at der er læsere derude, men når jeg ser statstikken, kan jeg da godt få en smule præstationsangst. Heldigvis er det ikke noget jeg dagligt kikker på. Jeg skriver som jeg kan og har lyst til.

   Jeg kan også se at mange er kommet igennem Google og det er jo også sådan jeg nogle gange selv støder på nye bloggere. 😀

   Reply
 • Fru E
  16. april 2010 at 14:20

  Jeg har ikke lige styr på, hvor jeg kan se sådan en statistik. Skal jeg installere noget?

  Jeg er bestemt heller ikke usynlig her og følger glad og gerne med i mine “virituelle venners” liv 🙂 Nu skal vi jo snart ses igen. Rigtig god weekend.

  Reply
  • Catarina
   16. april 2010 at 14:59

   @Fru E: Ups, det ved jeg ikke – jeg kender jo kun WordPress. 🙂

   Ja vi skal snart ses og det er jo et igen. Glæder mig. 🙂

   Reply
 • Sister Bonde
  16. april 2010 at 14:37

  Tror vi alle har det på den måde – og sådan må og forbliver det åbentbart. Der må jo være en grund til at vi bliver ved, selvom alle dem som er forbi hver eneste dag, aldrig skriver en kommentar. Det må vi glæde os over.
  God weekend 🙂

  Reply
  • Catarina
   16. april 2010 at 15:03

   @Sister Bonde: Det er som ikke et spørgsmål om at blive ved eller om der kommer kommentare, men mere det, at min fantasi for lov til at leve dens eget liv og det er sjovt at forestille sig hvem der læser med. Er den en rocker type eller måske én af de kongelige, der lige snubler over ens blog – det er det er er så sjovt at tænke over. 😀

   Også en god weekend til dig. 🙂

   Reply
 • Søren
  16. april 2010 at 17:24

  Lige præcis i dag tror jeg ikke, at dronningen har tid til at læse med 😉

  Reply
  • Catarina
   17. april 2010 at 16:13

   @Søren: Tror du ikke – hvad skal hun da lave i pauserne. 😆

   Reply
 • Hege
  16. april 2010 at 19:18

  Jeg er av dine synlige lesere, for jeg kommenterer gjerne. Kanskje er det fordi jeg selv skriver, og jeg lurer også på hva mine lesere tenker når de leser min blogg. Jeg skulle virkelig ønske flere hadde kommentert, – i hvert fall av og til. Den leseren som kommenterer får likesom et rom i hodet mitt, hun går fra å være ingen til å være noen. Noe som undrer meg er at jeg får fler kommentarer på ufarlige innlegg om blomster og mat enn jeg får når jeg smeller i vei med noe kontroversielt. Merkelig, – og synd, synes jeg.

  Reply
  • Catarina
   17. april 2010 at 12:37

   @Hege: Ja, og vi har jo også mødtes i det virkelige liv. 🙂

   Grunden til de manglende kommentare på de “farlige” indlæg er nok fordi folk generelt er bange for at sige deres mening omkring kontroversielle emner på nettet, da de jo på den måde ikke længere er anonyme. Og ja, det er lidt synd. 🙂

   Reply
 • Sandra
  17. april 2010 at 09:39

  Hej Catarina

  Jeg er vidst en af de der “usynlige” læsere – mest fordi jeg ikke rigtigt kommentere så meget rundt omkring;o)
  Men jeg kigger nu forbi herinde hver gang jeg kan se du har opdateret (feed tingen).

  Ha en skøn lørdag.

  Reply
  • Catarina
   17. april 2010 at 13:06

   @Sandra: Velkommen til – det er altid dejligt med nye kommentatore. 🙂

   Du skal være velkomme til at kikke forbi så ofte du har lyst. 🙂

   Reply
 • Ellen Lund
  18. april 2010 at 10:59

  Hej Catarina. Jeg er også tit forbi din blog. Læser med på mange, men komenterer ikke så tit, da det er temmelig tidskrævende. Der smutter jo hurtigt en time eller mere bare med at læse. God dag på fyn.

  Reply
  • Catarina
   18. april 2010 at 11:26

   @Ellen Lund: Velkomme til. 🙂 du har helt ret i at det tager tid, hvis man skulle læggen kommentar ved alle man læser med på og det er jo heller ikke alle indlæg som lige taler til én. Men dejligt, at du lagde én i dag, tak for det. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar