Menu
Weblog

De usynlige læsere

Noglegange kommer jeg til at kikke på statistikken for bloggen her og undres over hvor mange der egentlig læser med. De af jeg der lægger en kommentar “kender” jeg jo, for mange af jeg har selv en blog som jeg læser med på. Men de personer udgør jo kun en brøkdel, af de besøgende bloggen her har og derfor tager jeg mig selv i at digte og fantasere om de “usynlige læsere”. Ja, kald mig bare tosset, men jeg synes da det er super dejligt, at der er nogle der gider læse det jeg skriver, også selvom det ikke altid er lige velskrevet. 😉


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

22 Kommentar

  • Catarina
    16. april 2010 at 13:50