Menu
Hverdagen

Feriedrømme

Der bliver snakket ferie herover og her er der også blevet snakket ferie, men den er så fastlagt som den nu kan, for her besluttes intet før end dagen/aftenen før afgang. Det er den frihed til at bestemme hvor vi vil hen og hvor længe vi vil blive det pågældende sted som vi holder så meget af.

Vi har aldrig, i de snart 9 år vi har camperet, haft behov for, at reservere plads og det er yderst sjældent vi er blevet afvist også selvom vi er troppet op med en stor campingvogn og et telt med 2 eller 3 kabiner. Nogle gange har vi så gået været nød til at have to pladser ved siden af hinanden, for overhovet at kunne være der og det har som også kunne lade sig gøre.

Friheden til at blive eller trække videre, er det vi elsker aller mest ved campinglivet og sidste år nåede vi forbi at være både i Rhône-dalen, forbi den Franske Riviera, videre igennem Italien og en uges ophold ved den reneste sø i Europa, nemlig Weisensee i Østrig, inden vi atter vendte næsen hjemad.

I år skal vi selvfølgelig have Christian med og måske kommer Sebastian også med, da han, hvis han bliver optaget til den videre udannelse i militæret, har 4 ugers ferie og det er i samme periode som vi har ferie. Det kunne være rigtigt hyggeligt at have ham med endnu et år og sikkert det sidste. daniel komme ikke med, da kan skal læse engelsk på højt niveau i Odense i sommerferien og dermed er hussitter og “bilejer” for en stund, noget han slet ikke er ked af og vi heller ikke. 🙂

Jeg glæder mig til dagen kommer hvor vi spænder vogne bag på Alfa’en og kærer sydover.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

4 Kommentar

  • Catarina
    19. april 2010 at 06:42