Menu
Hverdagen

Feriedrømme

Der bliver snakket ferie herover og her er der også blevet snakket ferie, men den er så fastlagt som den nu kan, for her besluttes intet før end dagen/aftenen før afgang. Det er den frihed til at bestemme hvor vi vil hen og hvor længe vi vil blive det pågældende sted som vi holder så meget af.

Vi har aldrig, i de snart 9 år vi har camperet, haft behov for, at reservere plads og det er yderst sjældent vi er blevet afvist også selvom vi er troppet op med en stor campingvogn og et telt med 2 eller 3 kabiner. Nogle gange har vi så gået været nød til at have to pladser ved siden af hinanden, for overhovet at kunne være der og det har som også kunne lade sig gøre.

Friheden til at blive eller trække videre, er det vi elsker aller mest ved campinglivet og sidste år nåede vi forbi at være både i Rhône-dalen, forbi den Franske Riviera, videre igennem Italien og en uges ophold ved den reneste sø i Europa, nemlig Weisensee i Østrig, inden vi atter vendte næsen hjemad.

I år skal vi selvfølgelig have Christian med og måske kommer Sebastian også med, da han, hvis han bliver optaget til den videre udannelse i militæret, har 4 ugers ferie og det er i samme periode som vi har ferie. Det kunne være rigtigt hyggeligt at have ham med endnu et år og sikkert det sidste. daniel komme ikke med, da kan skal læse engelsk på højt niveau i Odense i sommerferien og dermed er hussitter og “bilejer” for en stund, noget han slet ikke er ked af og vi heller ikke. 🙂

Jeg glæder mig til dagen kommer hvor vi spænder vogne bag på Alfa’en og kærer sydover.

0

4 kommentar

 • Jonna
  18. april 2010 at 19:35

  Det lyder da også dejligt og med en frihed til at vælge.

  Reply
  • Catarina
   19. april 2010 at 06:42

   @Jonna: Den betyder alt, friheden til at vælge også på sommerferien. 🙂

   Reply
 • Jens
  20. april 2010 at 13:49

  Som bekendt – og nævnt et utal af gange! – så er jeg ikke rejsemenneske. Men nogen gange kan jeg alligevel godt mærke at fremmede eventyr trækker i mig, som for eksempel når jeg læser sådan et indlæg.

  Det lyder rigtig hyggeligt og jeg håber at I får en god ferie! Formodentlig er der nogle uger til, men de går jo også hurtigt. 😀

  Reply
  • Catarina
   20. april 2010 at 14:42

   @Jens: Jeg har altid elske at rejse og har også gjort det meget, men jeg elsker også at komme hjem igen. Men hjem betyder ikke DK, det betyder bare det sted hvor jeg føler mig hjemme og i perioder har det ikke været DK. 🙂

   Ja, der er lige et par måneder indtil sommerferien starter, sådan for alvor. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar