Menu
Hverdagen

Søndagssysler

Søndagen er forlængst i gang og vaskemaskinen snurre med den første hovedpude, sener følger andre og dyner og rullemadrasser ligeså. Det er forår, selvom temperaturerne lader noget at ønske, men tiden er inde til at få vaske alt sengetøjet. Vaskeriet foregår ved de foreskrevne 60° sådan at alt krible krable kan dø, allerede nu, glæder jeg mig til at hoppe i 100% rene dyner med rent sengelinned. Det bliver som at komme i drømmeland.

Søndagen byder ikke på nogle planlagte aktiviteter og det er sådan jeg kan lide den, efter at have været ude af huset nogle dage, er det altid rart at have en dag uden nogle planer, så vi kan samle energi til en den nye uge.

Søren er gået i køkkenet for at koge et par æg af den bøde slags, der er ikke nogen som ham, somkan koge et æg “lige som det ska værel”. Selvom terrassen er næsten klar til alt udelivet, er vejret ikke noget der indbyder til udehygge eller morgenmad på terrassen. Men så er det da godt, at der er masser af dejlig te i dåserne og vand i haven og nok brænde til brændeovnen. Nu kalder Søren, så jeg er den der er smuttet. 🙂

0

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar