Menu
Dagligdagen

Et forkert tag

De har jo lovet frost i nat og et par af planterne i nogle af mine nytilplantede krukker, vil nok ikke synes om så meget kulde, så ind under halvtaget skulle de. Men jeg må have løftet den ene eller flere af dem forkert, for nu sidder jeg med en len som bedst kan lide at jeg går rundt herhjemme eller sidder meget ret op. Pis, det har jeg altså ikke tid til. Jeg har nu taget en af mine “hestepiller” og håber at den kan klare det, ellers ryger der én mere samme vej i morgen.

4 kommentar

 • Arduinna
  19. april 2010 at 18:35

  Æv æv hvor er det dog træls….. Håber at du hurtigt er ovenpå igen..

  Reply
  • Catarina
   19. april 2010 at 19:50

   @Arduinna: det håber jeg også. 🙂

   Reply
 • Heidi
  19. april 2010 at 21:33

  Øv hvor ærgeligt. Prøv at søg efter McKenzie metoden og lav de øvelser, hvor du ligger på gulvet og bøjer ryggen bagover. Eller læs her: http://www.denintelligentekrop.dk/articlesshow.asp?id=110&o=Artikler

  Det har hjulpet min ryg og hjælper stadig min “skæve ryg” især, når jeg husker at lave øvelserne.

  God træning:o)

  Reply
  • Catarina
   20. april 2010 at 08:37

   @Heidi: Tak for linket – det vil jeg da helt klart prøve også selvom det går betydeligt bedre her til morgen. Hvis jeg kan forebygge er det jo 1000 gange bedre. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar