Et forkert tag

19. april 2010

De har jo lovet frost i nat og et par af planterne i nogle af mine nytilplantede krukker, vil nok ikke synes om så meget kulde, så ind under halvtaget skulle de. Men jeg må have løftet den ene eller flere af dem forkert, for nu sidder jeg med en len som bedst kan lide at jeg går rundt herhjemme eller sidder meget ret op. Pis, det har jeg altså ikke tid til. Jeg har nu taget en af mine “hestepiller” og håber at den kan klare det, ellers ryger der én mere samme vej i morgen.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Arduinna 19. april 2010 at 18:35

  Æv æv hvor er det dog træls….. Håber at du hurtigt er ovenpå igen..

  • Reply Catarina 19. april 2010 at 19:50

   @Arduinna: det håber jeg også. 🙂

 • Reply Heidi 19. april 2010 at 21:33

  Øv hvor ærgeligt. Prøv at søg efter McKenzie metoden og lav de øvelser, hvor du ligger på gulvet og bøjer ryggen bagover. Eller læs her: http://www.denintelligentekrop.dk/articlesshow.asp?id=110&o=Artikler

  Det har hjulpet min ryg og hjælper stadig min “skæve ryg” især, når jeg husker at lave øvelserne.

  God træning:o)

  • Reply Catarina 20. april 2010 at 08:37

   @Heidi: Tak for linket – det vil jeg da helt klart prøve også selvom det går betydeligt bedre her til morgen. Hvis jeg kan forebygge er det jo 1000 gange bedre. 🙂

  Skriv en kommentar