Kold, men lækker morgen

22. april 2010

Nøj, hvor skulle Søren skrabe is af bilens ruder, da han her for en time siden smuttede ud af døren. Jeg derimod stod indenfor og skuttede mig lidt ved lyden af isskraberene som skurrede hen over bilens ruder. Da jeg havde vinket fravel til Søren, satte jeg min makroobjektiv på kameraet og smuttede ud i haven, iført en dejlig varm trøje. Foråret er for alvor kommet og selvom der skal skrabes is, så bringer solen alligevel så meget varme med sig, når den når op over horisonten.


~Den dejlige forårsblå himmels se tydeligt i de bitte små dråber. Disse dråber er i virkeligheden ikke større end et knappenålshoved.


~Syrens blade står også på spring og inden længe er de nøgne grene fyldt af små sprøde blade – og senere masser af velduftende blomster.

Nu hygger jeg mig med en kop te, inden jeg sætter igang med dagens arbejde. Ha’ en dejlig torsdag. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar