Menu
Os og familien / Skallebølle 2004-2021

Kold, men lækker morgen

Nøj, hvor skulle Søren skrabe is af bilens ruder, da han her for en time siden smuttede ud af døren. Jeg derimod stod indenfor og skuttede mig lidt ved lyden af isskraberene som skurrede hen over bilens ruder. Da jeg havde vinket fravel til Søren, satte jeg min makroobjektiv på kameraet og smuttede ud i haven, iført en dejlig varm trøje. Foråret er for alvor kommet og selvom der skal skrabes is, så bringer solen alligevel så meget varme med sig, når den når op over horisonten.


~Den dejlige forårsblå himmels se tydeligt i de bitte små dråber. Disse dråber er i virkeligheden ikke større end et knappenålshoved.


~Syrens blade står også på spring og inden længe er de nøgne grene fyldt af små sprøde blade – og senere masser af velduftende blomster.

Nu hygger jeg mig med en kop te, inden jeg sætter igang med dagens arbejde. Ha’ en dejlig torsdag. 🙂

0

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar