Menu
Dagligdagen

Gode nyheder

I modsætning til Søren og jeg, er ingen af vores drenge er specielt glad for tysk: Daniel er nok den der har det bedst med tysk, men hverken Sebastian eller Christian gider at tale det og mener heller ikke at de kan. Nu er det sådan at Christian skal til eksamen i år og da det ikke er alle fag han skal op i, er der en lille chance for at han kunne undgå tysk, som han gerne ville. Vi har forsøgt at sige til ham, at han nok ikke skulle regne med at slippe for tysk, men i stedet “øve” lidt mere – right. 😕
Nå men hvor aling er, så er han altså født under en heldig stjerne, for i går ringede han glædesstrålende hjem og fortalte, at han ikke skulle op i tysk, men i de to fag han aller helst ville, nemlig samfundsfag og geografi. Hvor heldig har man lige lov til at være.

I dag kunne jeg så ringe til ham og fortælle at han er blevet optaget på HTX og skal starte den 9. august. Hvor er det altså bare en super-duper weekend.

10 kommentar

  • Catarina
    25. april 2010 at 07:03