Menu
Livet

Fællesdrømmeri

Hvor er det dog en ualmindelig smuk forårssøndag. Høj sol, blå himmel og smældende rød-hvide flag nede på vejen, der flages for denne søndags konfirmander. Vi derimod er hverken til fest eller aktive, nej vi sidder og nyder solen på terrassen, hvor læ og sol hersker.

Hvis det ikke lige var for fuglenes smukke sang, ja, så er jeg ikke i tvivl om at jeg kan høre græsset gro, det må vis hellere få en omgang med maskinen én af de næste dage, hvor de også lover et vejr som det vi har i dag. Uhm, jeg elsker sol og varme.

Søren og jeg hygger på terrassen hvor der bliver snakket sommerferie hvor, mulige ferielande og vejr bliver vendt, planer bliver lagt, for derefter igen at blive lagt om. Vi elsker at snakke om sommerferien, men vi ved også begge, at der ikke bliver besluttet noget før dagen før afgang, for det er sådan kan vi lide det. Men derfor er fællesdrømmeri dejligt alligevel.

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar