Menu
Her hos os / Kogebogen / Småretter & salater

Kartoffelsalat

Grillen blev tændt og en svinemørbrad blev smidt på risten over de glohede kuld. Imens den stod og hyggede sig, men Søren som stegemester, smuttede jeg ind i køkkenet og lavede en god omgang kartoffelsalat og lidt grønt.

Da kødet var færdigt, var jeg også færdig med tilbehøret. Uhm som det smagte og jeg var ikke alene om at synes det. Hvis du har lyst til at eftergøre vores lækre kartoffelsalat, får du lige opskriften her.

Ingredienser:
4 spsk. 2% græsk yougurt
1 spsk. mayonase
2 tsk. dijonsennep
Saften fra 1/2 cirton
Salt og pebber
Et ordentlig læs friskhakket purløg

800g kolde kartofler skåret i mundrette stykker

Fremgangsmåde:
Alle indgredienserne, på nær kartoflerne, blandes og smages til med salt og peber. Derefter hældes dressingen over kartoflerne og det hele blandes godt. Velbekomme. 🙂


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
1

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar