Kartoffelsalat

Grillen blev tændt og en svinemørbrad blev smidt på risten over de glohede kuld. Imens den stod og hyggede sig, men Søren som stegemester, smuttede jeg ind i køkkenet og lavede en god omgang kartoffelsalat og lidt grønt.

Da kødet var færdigt, var jeg også færdig med tilbehøret. Uhm som det smagte og jeg var ikke alene om at synes det. Hvis du har lyst til at eftergøre vores lækre kartoffelsalat, får du lige opskriften her.

Ingredienser:
4 spsk. 2% græsk yougurt
1 spsk. mayonase
2 tsk. dijonsennep
Saften fra 1/2 cirton
Salt og pebber
Et ordentlig læs friskhakket purløg

800g kolde kartofler skåret i mundrette stykker

Fremgangsmåde:
Alle indgredienserne, på nær kartoflerne, blandes og smages til med salt og peber. Derefter hældes dressingen over kartoflerne og det hele blandes godt. Velbekomme. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.




Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.