Grillen blev tændt og en svinemørbrad blev smidt på risten over de glohede kuld. Imens den stod og hyggede sig, men Søren som stegemester, smuttede jeg ind i køkkenet og lavede en god omgang kartoffelsalat og lidt grønt.
Da kødet var færdigt, var jeg også færdig med tilbehøret. Uhm som det smagte og jeg var ikke alene om at synes det. Hvis du har lyst til at eftergøre vores lækre kartoffelsalat, får du lige opskriften her.
Ingredienser:
4 spsk. 2% græsk yougurt
1 spsk. mayonase
2 tsk. dijonsennep
Saften fra 1/2 cirton
Salt og pebber
Et ordentlig læs friskhakket purløg
800g kolde kartofler skåret i mundrette stykker
Fremgangsmåde:
Alle indgredienserne, på nær kartoflerne, blandes og smages til med salt og peber. Derefter hældes dressingen over kartoflerne og det hele blandes godt. Velbekomme. 🙂
Ingen kommentar