En stille mandag

26. april 2010

Mandagen er forlængst startet og dermed er en ny uge også skudt igang. Jeg på plads på min pind hvor udsigten ikke er sol og blå himmel, men en smådiset og skyet himmel. Jeg har et par opringninger jag skal have fra hånden i dag og et par ærinder der skal løbes, men ellers er det i dag mest en kontordag.

Nu vil jeg lave mig en kop te og så får lidt arbejde fra hånden, inden jeg skal ud i verdenen. Ha’ en dejlig mandag formiddag. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

Ingen kommentar

Skriv en kommentar