Moo MiniCards

29. april 2010

for noget tid siden bestilte jeg et læs Moo MiniCards og en lille holder til at lægge et par stykker i. I dag kom de endelig med posten og jeg er ret vild med dem, de bliver ikke sådan lige at give væk, det er er faktisk det de skal bruges til. 😉

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Helle K. 29. april 2010 at 21:05

  Jeg har haft mine i to år – og har stadig MANGE tilbage, jeg kan ikke nænne at give dem væk 😉

  • Reply Catarina 30. april 2010 at 07:27

   @Helle K.: Hi hi, to år, det er længe, forhåbentlig skal jeg ikke ligge inde med dem så længe, da jeg da gerne vil have nogle nye, med andre motiver på. 😀

 • Reply Kaja 30. april 2010 at 08:50

  Aj hvor ser de fine ud, skal du bruge dem som visitkort?

  • Reply Catarina 30. april 2010 at 08:57

   @Kaja: Ja på en måde, for bagpå er der adressen til min Photoblog. det er nogle jeg regner med at give væk, når jeg fotografer offentligt, hvis jeg altså får samlet mod til det. 😉

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.