En dejlig langsom Bededag

30. april 2010

Denne Bededag har været dejlig og langsom, vi har hygget, sønnike har siden frokost, haft en af kameraterne herhjemme fra på besøg og han overnatter også. Vi har grillet, men spist inde, da vejret ikke er blevet meget bedre i løbet af dagen. Det er dog holdt op med at regne og lige nu underholder brødrene Lund Madsen. 🙂

Ha’ en dejlig aften.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar