Regn og flag

30. april 2010

Efter en skøn, nærmest sommeragtig dag i går med temperature op på lidt over 20°, er jeg i dag vågnet til en grå og regntung bededag. Jeg synes det er lidt synd for alle konfirmanderne som skal konfirmeres i dag, det er altså bar ikke det samme at komme ud fra kirken og det så står ned.

Her har flagpatruljen lige været forbi og sat fag op på hele “hovedgaden” og det er da ikke en tjans jeg misunder dem i det her vejr, godt at husene er hule og lune.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Fru E 30. april 2010 at 09:33

  Nej, det er ikke det bedste vejr for konfirmanderne i dag. Det har vi også talt om. Nogle af yngstepigens klassekammerater skal konfirmeres i dag og det bliver en våd fornøjelse, at komme ud af kirken.

  God bededag her fra…. 🙂

  • Reply Catarina 30. april 2010 at 09:44

   @Fru E: Ja, og også koldt for pigerne som jo ikke har en jakke at tage på. Jeg håber virkelig at det klare op inden de når så langt. 🙂

  Skriv gerne en kommentar