Menu
Strøtanker...

Regn og flag

Efter en skøn, nærmest sommeragtig dag i går med temperature op på lidt over 20°, er jeg i dag vågnet til en grå og regntung bededag. Jeg synes det er lidt synd for alle konfirmanderne som skal konfirmeres i dag, det er altså bar ikke det samme at komme ud fra kirken og det så står ned.

Her har flagpatruljen lige været forbi og sat fag op på hele “hovedgaden” og det er da ikke en tjans jeg misunder dem i det her vejr, godt at husene er hule og lune.


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

2 Kommentar

 • Fru E
  30. april 2010 at 09:33

  Nej, det er ikke det bedste vejr for konfirmanderne i dag. Det har vi også talt om. Nogle af yngstepigens klassekammerater skal konfirmeres i dag og det bliver en våd fornøjelse, at komme ud af kirken.

  God bededag her fra…. 🙂

  SVAR
  • Catarina
   30. april 2010 at 09:44

   @Fru E: Ja, og også koldt for pigerne som jo ikke har en jakke at tage på. Jeg håber virkelig at det klare op inden de når så langt. 🙂

   SVAR

Skriv en kommentar