Tøjtørring i regnevejr

30. april 2010

Man skal ikke underkende det have et udhæng som er større end normalt, det gir’ mulighed for tøjtørring i regnevejr. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

5 kommentar

 • Reply Tina - omme i London 30. april 2010 at 10:27

  I har vel nok en dejlig terrasse – og saa med toejtoerringsudhaeng. 🙂

  • Reply Catarina 30. april 2010 at 10:48

   @Tina – omme i London: det er så praktisk at den ene vinkel af terrassen her sådan et udhæng. 😀

 • Reply Ikke idag 8. maj 2010 at 13:25

  […] bliver ikke til meget tøjtørring på de lange snore i dag – kun på mit lille stativ under udhønget, men det er som også ok med mig, når bare ikke det lune forår helt […]

 • Reply Grå majdag 13. maj 2010 at 10:20

  […] I går kom sønnike hjem og dermed kom der også en mængde vasketøj i vasketøjsskufferne, men jeg vil nu kaste mig over dem og se om det ikke skulle være muligt at få reduceret kraftigt i bunkerne, selvom tørring uden for må foregå på det lille stativ under udhænget. […]

 • Reply Sikke en nat 14. september 2010 at 09:12

  […] voldsomt i nat så puderne i de hvide stole, som står under det store udhæng, der hvor jeg også plejer at tørre tøj, når vejret er dårligt, er blevet plask våde, da vinden er komme fra stik syd og blæst regnen […]

 • Skriv en kommentar