Menu
Hverdagen

Et eksperiment starter i dag

Da Pia var her over i sidste weekend, kom vi til at snakke om det at spise slik og chokolade. Da vi var børn, var det ikke noget der blev konsumeret flere gange om ugen, men noget vi fik ved specielle lejligheder, som f.eks. fødselsdage eller ved juletid, både fordi der ikke var så stort et udvalg, men også fordi det kostede væsentligt mere end det koster i dag. I dag, lægger vi nærmest ikke mærke til, at vi spiser det, det er bare noget der køres ind, uden vi egentlig lægger mærke til det eller for den sags skyld, nyder det. De fleste har sikker også et mindre lager af i huset, vi har i hvert fald næsten altid noget og det bliver vi ved med, selvom jeg ikke spiser noget.

Pia fortalte faktisk om en kollega, som så mere frisk og dejlig ud, efter hun for et år siden, havde sagt stop for slik. Vi blev enige om at det måtte vi prøve, bare for at se om vi kunne se eller mærke en forandring, datoen blev fastsat til i dag, den 1. maj og eksperimentet løber de næste 3 måneder. Det bliver spændende, at se hvordan det kommer til at gå og om vi rent faktisk kan føle nogen forandring når vi når til august. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

14 Kommentar

  • Catarina
    1. maj 2010 at 17:15