Menu
Dagligdagen

Kølig morgen

En ny uge er gået i gang og Søren er lige blevet sendt afsted med kys og ønsker om en god dag. Morgenluften er ret kølig her til morgen, så jeg brugte ikke mange minutter i haven her for lidt siden, da jeg ikke havde andet end min morgenkåbe og træsko på, men de lune morgener venter lige om hjørnet, det er jeg helt sikker på.

Jeg synes også jeg har hørt at der skal komme regn i dag, det må der til gængæld gerne, for jeg fik sået og lagt en del knolde i går og de kan godt tåle lidt væde ovenfra.

Idag er også min første arbejdsdag på min gammel arbejdsplads. Jeg glæder mig rigtig meget, til at hilse på de gamle kollegaer, men selvom jeg har fået mails om hvor fedt det er, at jeg kommer tilbage og en opringning som sagde det samme, så er jeg altså også lidt spændt og har lidt kriller i maven, lidt ligesom hvis man skulle starte et helt nyt sted.

God mandag. 🙂

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar