Kølig morgen

3. maj 2010

En ny uge er gået i gang og Søren er lige blevet sendt afsted med kys og ønsker om en god dag. Morgenluften er ret kølig her til morgen, så jeg brugte ikke mange minutter i haven her for lidt siden, da jeg ikke havde andet end min morgenkåbe og træsko på, men de lune morgener venter lige om hjørnet, det er jeg helt sikker på.

Jeg synes også jeg har hørt at der skal komme regn i dag, det må der til gængæld gerne, for jeg fik sået og lagt en del knolde i går og de kan godt tåle lidt væde ovenfra.

Idag er også min første arbejdsdag på min gammel arbejdsplads. Jeg glæder mig rigtig meget, til at hilse på de gamle kollegaer, men selvom jeg har fået mails om hvor fedt det er, at jeg kommer tilbage og en opringning som sagde det samme, så er jeg altså også lidt spændt og har lidt kriller i maven, lidt ligesom hvis man skulle starte et helt nyt sted.

God mandag. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.