Solfyldt tirsdag

4. maj 2010

De siger at solen skal skinne smukt fra en skyfri himmel. Jeg tror dem, for her er det allerede det skønneste vejr, selvom vinden er en smule kold også lidt for kold til, at man kan gå i det bare ingenting i haven, så jeg smuttede hurtigt ind igen, hvorfra man også sagtens kan nyde solen.

Nyd din dirsdag. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

  • Reply Fru E 4. maj 2010 at 09:16

    Skøn dag på Fyn. Har allerede været ude på en gåtur på en time her til morgen. Herligt.

    • Reply Catarina 4. maj 2010 at 18:40

      @Fru E: Ja, vejret har været fantastisk og sådan må det for min skyld gerne fortsætte. 🙂

    Skriv en kommentar