Solfyldt tirsdag

4. maj 2010

De siger at solen skal skinne smukt fra en skyfri himmel. Jeg tror dem, for her er det allerede det skønneste vejr, selvom vinden er en smule kold også lidt for kold til, at man kan gå i det bare ingenting i haven, så jeg smuttede hurtigt ind igen, hvorfra man også sagtens kan nyde solen.

Nyd din dirsdag. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Fru E 4. maj 2010 at 09:16

    Skøn dag på Fyn. Har allerede været ude på en gåtur på en time her til morgen. Herligt.

    • Reply Catarina 4. maj 2010 at 18:40

      @Fru E: Ja, vejret har været fantastisk og sådan må det for min skyld gerne fortsætte. 🙂

    Skriv gerne en kommentar