En god dag i midten

5. maj 2010

Onsdagen arbejdsdag startede med installation af opdateringer og efterfølgende installation af Adobe CS pakken, derefter kunne jeg endelig komme igang med nogle af de grafiske opgaver som jeg udgør nogle af mine arbejdsopgaver. Så i dag har jeg været produktiv og super hyggelig. Da jeg parkerede bilen og kikkede op til imod høveddøren, var Søren ved at låse sig ind, så vi ankom herhjemme næsten samtidig, Søren plejer ellers at være hjemme tidligere, men ikke idag.

Da jeg kom ind og havde fået mit “velkommen-hjem-kys”, smed jeg mine tasker fra mig og skyndte mig at at hoppe i løbetøjet og smuttede ud på en lille 10 km. løbetur, vejret er jo super skønt i dag og turen gik igennem den snar helt udsprungne skov. Da jeg returnerede var Søren i gang med aftensmaden og han synes ydermere, at jeg ualmindelig dejlig, selvom jeg var total svedig 😉 hvor heldig har man lige lov til at være, på sådan en alminde onsdag midt i ugen, ja jeg spørge bare. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Fru E 5. maj 2010 at 21:33

  Det fortjener du helt bestemt også 🙂 Men altid dejligt når manden udtrykker sine følelser når man ser mindst flaterende ud 😉

  • Reply Catarina 6. maj 2010 at 06:13

   @Fru E: Det er der de næsten betyder mest. 😀

 • Reply Bente 6. maj 2010 at 17:41

  Tænk, hvor er det bare stort! Her vendte jeg ‘ryggen til’ i 14 dage, og så gik du hen og fik job imens. Hjertelig tillykke med det – og med at du har sådan en dejlig mand :-).

  • Reply Catarina 6. maj 2010 at 18:26

   @Bente: Ja, sådan kan det gå og mange tak skal du have – det er nu helt rart at lave noget igen og kollegaerne har jeg jo også savnet. 🙂

  Skriv en kommentar