Menu
Familieliv

En god dag i midten

Onsdagen arbejdsdag startede med installation af opdateringer og efterfølgende installation af Adobe CS pakken, derefter kunne jeg endelig komme igang med nogle af de grafiske opgaver som jeg udgør nogle af mine arbejdsopgaver. Så i dag har jeg været produktiv og super hyggelig. Da jeg parkerede bilen og kikkede op til imod høveddøren, var Søren ved at låse sig ind, så vi ankom herhjemme næsten samtidig, Søren plejer ellers at være hjemme tidligere, men ikke idag.

Da jeg kom ind og havde fået mit “velkommen-hjem-kys”, smed jeg mine tasker fra mig og skyndte mig at at hoppe i løbetøjet og smuttede ud på en lille 10 km. løbetur, vejret er jo super skønt i dag og turen gik igennem den snar helt udsprungne skov. Da jeg returnerede var Søren i gang med aftensmaden og han synes ydermere, at jeg ualmindelig dejlig, selvom jeg var total svedig 😉 hvor heldig har man lige lov til at være, på sådan en alminde onsdag midt i ugen, ja jeg spørge bare. 🙂

4 kommentar

  • Catarina
    6. maj 2010 at 06:13