Is på bilen

5. maj 2010

Da jeg stod under bruseren og lod det lune vand falde ned over kroppen mens jeg fik øjne kunne jeg høre fuglenes munter sang uden for og se solen danse og lave skygger i vinduerne. Hvad jeg ikke regnede med, mens jeg stod der var; at det åbenbart er så koldt her til morgen, at der ligefrem er is på bilen!. Søren måtte skrabe inden han kunne køre, jeg satser dog på at solens stråler kan nå at få min lille sorte tøet op inden jeg skal ud af døren.

Det lader til at vi får endnu en smuk dag på Fyn – jeg vil nyde den, håber også du vil det. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

6 kommentarer

 • Reply Marianne 5. maj 2010 at 07:34

  Heldigvis ser det ikke ud til vi har haft frost – jeg har nemlig optimistisk taget de tynde strømpebukser på 😉

  God dag Catarina.

  • Reply Catarina 5. maj 2010 at 18:34

   @Marianne: Tak skal du have. 🙂

   Håber ikke du kom til at fryse på din cykeltur til arbejde.

 • Reply Jan 5. maj 2010 at 08:21

  Jeg vidste nok, at du altid har dit kamera i nærheden/på dig, men at du ligefrem har det med i bad og tager billeder ud af badeværelsesvinduet er li’godt satans 😉

  • Reply Catarina 5. maj 2010 at 18:35

   @Jan: Billedet er ikke taget ud af badeværelses vinduet. 😀 Søren tog jo afsted og jeg vinkede, derved så jeg isen. 😉

 • Reply Therese 5. maj 2010 at 12:47

  Jeg nyder den 🙂 Vildt med is på bilen i morges, vi må håbe det snart er slut med det.

  • Reply Catarina 5. maj 2010 at 18:36

   @Therese: Ja, nu må det snart godt blive lidt varmere og ikke kun de dersens 10-12° 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.