Menu
Teknologi

Grundlæggende portrætkursus

I dag var jeg på en fabelagtigt kursus som virkelig var givende og hvor jeg virkelig gik hjem med en masse i bagagnen. Kurset bel afholdt et stykke uden for Odense og arrangøren var Nicolai Brix. Vi var kun 8 deltager og blev så yderligere delt op i tre grupper. Nicolai havde desuden 3 modeller med så hver gruppe havde derved én model hver og de kik så på skift mellem grupperne og vi fik derved mange forskellige portrætter i kassen.


~Her er vi for en stund trukket udenfor, for at prøve at bruge flashen på et kabel.

Alt i alt et super godt kursus med en top engageret fotograf som er mere end villig til at dele ud af sin viden. En stor tak til Nicolaj som jeg fremover vil tænke på, når jeg tager portrætter.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

8 Kommentar

  • Catarina
    10. maj 2010 at 06:32