Stille stille stille

9. maj 2010

..nu står sole op, vi kan bare ikke se den for de skyer som ligger som en tung dune over Fyn. Der er ikke meget forår over denne søndag, men jeg er optimist og er sikker på at der nok skal komme lidt sol senere på dagen.

I aftes lavede jeg en variant at mine super gode havregrynsboller, nemlig kun med hvidt mel, mest til ære for Søren, som synes sådan en hvid bolle en søndag morgen er søndagsmorgenbrød.

Nu er de færdige og klar til at vi sætter tænderne i dem og jeg må da indrømme at de ser skisme da ret lækre og rustikke ud. Godt at der stadig er dej i køleskabet til de næste dage, så der kan blive friskebagte boller hver morgen.

Denne søndag står, for mit vedkommende, i fotograferingens tegn, da jeg skal på kursus hos ham her, hvis blog du kan finde her. Det er et kursus i potrætfotografering og det har glædet mig rigtig meget til, så min søndag er booket op.

Ha’ en dejlig søndag. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

12 kommentarer

 • Reply Liselotte 9. maj 2010 at 08:31

  Uhm, nu er jeg pludselig sulten 🙂

  Go’ søndag til jer 🙂

  • Reply Catarina 9. maj 2010 at 09:11

   @Liselotte: Det kan jeg godt forstå. God solskinssøndag til jer. 🙂

 • Reply Marianne 9. maj 2010 at 08:31

  Ej god fornøjelse til NB kursus 😀

  • Reply Catarina 9. maj 2010 at 09:11

   @Marianne: Tak skal du have. 🙂 Du har været på kursus med ham engang, har du ikke?

 • Reply Trine 9. maj 2010 at 09:14

  Det lyder rigtig spændende med dit kursus.
  Rigtig god søndag.

  • Reply Catarina 9. maj 2010 at 17:13

   @Trine: Tak skal du have, det har været en fantastisk dag. 🙂

 • Reply Marianne 9. maj 2010 at 10:54

  De boller kunne jeg godt spise til frokost – efter dagens træning.
  Jeg håber du lærer rigtig meget idag – så meget at du får lyst til at komme til København og tage billeder af min Bandit.

  • Reply Catarina 9. maj 2010 at 17:15

   @Marianne: Du kan tro jeg har lært en masse og jeg vil da gerne tage billeder af Banditten – hvis han altså har lyst til at det er mig der tager dem. 🙂

 • Reply Jens 9. maj 2010 at 17:53

  Din opskrift er faktisk magen til den jeg fik af Sister Bonde for nogle måneder siden…. “vores” er bare halveret. Siden er jeg næsten kommet til at bage hver anden dag! Det er helt vildt, men jeg er vild med det.

  Hvis man putter lidt mere vand i, så bliver de meget flade og så er de udmærkede som burgerboller.

  Så drysser jeg dem også med solsikkekerner og sesamfrø – og det er helt vildt lækkert!!!! 😀

  • Reply Catarina 9. maj 2010 at 19:21

   @Jens: Jeg har bare mere dej stående i køleskabet, da jeg ikke gider at lave dej hver anden dag. 😉

   Jeg har faktisk prøvet at smide mindre mel i og det gir’ samme resultat jeg har dog ikke puttet kerne på, det må jeg prøve næste gang. 🙂

 • Reply Jens 10. maj 2010 at 17:13

  Jeg tror jeg skal prøve at gøre lige som dig. Næste gang laver jeg dobbeltportion – eller nøjes med at bage halvdelen og så gemme resten til dagen efter.

  Jeg er blevet helt vildt god til at kontrollere forholdet mellem vand og mel, så jeg selv bestemmer om bollerne skal være flade eller høje og runde. 😀

  • Reply Catarina 10. maj 2010 at 21:18

   @Jens: Det synes jeg su skulle prøve. Dejlen kan jo snit holde sig en 3-4 dage i køleskabet, så du kan bage friske hverdag. 🙂

   Ja, øvelse gør mester og det ender med at du slet ikke bruger mål mere, men kan fornemme det på konsistensen af dejen. 🙂

  Skriv gerne en kommentar