Menu
Familieliv / Teknologi

Stille stille stille

..nu står sole op, vi kan bare ikke se den for de skyer som ligger som en tung dune over Fyn. Der er ikke meget forår over denne søndag, men jeg er optimist og er sikker på at der nok skal komme lidt sol senere på dagen.

I aftes lavede jeg en variant at mine super gode havregrynsboller, nemlig kun med hvidt mel, mest til ære for Søren, som synes sådan en hvid bolle en søndag morgen er søndagsmorgenbrød.

Nu er de færdige og klar til at vi sætter tænderne i dem og jeg må da indrømme at de ser skisme da ret lækre og rustikke ud. Godt at der stadig er dej i køleskabet til de næste dage, så der kan blive friskebagte boller hver morgen.

Denne søndag står, for mit vedkommende, i fotograferingens tegn, da jeg skal på kursus hos ham her, hvis blog du kan finde her. Det er et kursus i potrætfotografering og det har glædet mig rigtig meget til, så min søndag er booket op.

Ha’ en dejlig søndag. 🙂

12 kommentar

  • Catarina
    9. maj 2010 at 09:11