Menu
Dagligdagen

Grå majdag

Jeg har lige læst på tekst tv, at der ikke er nogen chancer for sol hen over det fynske i dag, lidt trist når jeg nu har en fridag. Jeg kan dog trøste mig med, at der ikke skulle komme mere regn og vinden skulle også holde sig i det svage hjørne.

Da morgenbollerne var sat i ovnen smutte jeg ud i haven iført træsko og morgenhår. Regnråberne hænger tungt i havens buske og træer og luften dufter frisk efter nattens regn. På mine purløg hænger dråberne de som perler på snor og ser noget så smukke ud.

Jeg tror ikke at liggestolen kommer til indtage en central rolle i min Himmelfarts dag, det er det simpelthen stadig for koldt til selvom alle træer og buske står og stritter med alt deres nye grønne løv.

I går kom sønnike hjem og dermed kom der også en mængde vasketøj i vasketøjsskufferne, men jeg vil nu kaste mig over dem og se om det ikke skulle være muligt at få reduceret kraftigt i bunkerne, selvom tørring uden for må foregå på det lille stativ under udhænget.

4 kommentar

  • Catarina
    13. maj 2010 at 11:35