Menu
Teknologi / Weblog

Skal, skal ikke

Jeg går lidt rund med nogle tanker omkring det faktum, at jeg ikke har tid til at opdater/vedligeholde 2 blogs og, at den ene dermed, måske bliver nød til at lide blogdøden. Det er selvfølgelig ikke denne blog jeg taler om, men Photobloggen.

Det jeg så har tænkt lidt på er; at jeg så flytte noget af Photobloggen herover og evt. kalde den ugens billede eller sådan noget. På den måde, vil jeg ikke være så bundet af, at skulle opdater/vedligeholde Photobloggen hver dag. Kunne selvfølgelig også bare lade den leve og så smide billeder op når jeg har tid og ændre konceptet, fra ét billede pr. dag til bare en fotoblog, hvor der kommer billeder på en gang imellem. Skal, skal ikke, det ene eller andet eller tredie?

0

6 kommentar

 • Marianne
  13. maj 2010 at 15:16

  Man skal blive ved så længe det er sjovt og ikke er en pligt. Føler du dig tvunget til at skulle lægge billede online, så er det måske ikke det rette at fortsætte med den. Skal billedet være taget samme dag? Ellers kan du jo lave indlæggene i forvejen sådan der bare bliver udgivet et indlæg ad gangen 😉

  Reply
  • Catarina
   13. maj 2010 at 18:53

   @Marianne: Ja og det er lige det, jeg hygger mig stadig med photobloggen. Jeg tror jeg ender med at ændre konceptet, så jeg ikke ligger mig fast på at der skal et bille op pr. dag. Jeg har føre lagt indlæg til automatisk udgivelse, men det er heller ikke det samme. 🙂

   Reply
 • Jens
  13. maj 2010 at 15:34

  Det lyder da som en god ide. Jeg må indrømme, at jeg undrer mig altid når jeg hører om folk som har to blogge – eller endnu flere! Forstår ikke hvordan folk får tid til det. Og det skal bestemt ikke lyde som kritik…. det er da alletiders hvis folk kan overskue det. Men jeg synes at din ide er mindst lige så god. Så får jeg også set nogle flere af dine billeder, for jeg har jo det modsatte problem: der er også grænser for hvor mange bloggere jeg får besøgt dagligt eller jævnligt. 😉

  Reply
  • Catarina
   13. maj 2010 at 18:55

   @Jens: Nu er det ordløse indlæg, så de er nok en smule lettere end dem hvor det er nødvendigt at skrive lidt. Jeg må dog nok skuffe dig, for jeg tror jeg ændre konceptet på photobloggen sådan, at det ikke er hver dag der skal et billede op, men at det bliver en photoblog hvor der kommer billeder op, når jeg synes der er tid til at smide et op. 🙂

   Reply
 • Jens
  14. maj 2010 at 17:43

  Næh nej!!!! Jeg bliver skam ikke skuffet. Hvis det fungerer godt for dig, så er det jo superfint. Og jeg skal nok kigge forbi en gang i mellem. 😀

  Reply
  • Catarina
   14. maj 2010 at 17:48

   @Jens: Det er jeg glad for og du kikker bare forbi når du har tid lyst og lyst. 😀

   Reply

Skriv en kommentar