Menu
Bloggeriet / Teknologi

Skal, skal ikke

Jeg går lidt rund med nogle tanker omkring det faktum, at jeg ikke har tid til at opdater/vedligeholde 2 blogs og, at den ene dermed, måske bliver nød til at lide blogdøden. Det er selvfølgelig ikke denne blog jeg taler om, men Photobloggen.

Det jeg så har tænkt lidt på er; at jeg så flytte noget af Photobloggen herover og evt. kalde den ugens billede eller sådan noget. På den måde, vil jeg ikke være så bundet af, at skulle opdater/vedligeholde Photobloggen hver dag. Kunne selvfølgelig også bare lade den leve og så smide billeder op når jeg har tid og ændre konceptet, fra ét billede pr. dag til bare en fotoblog, hvor der kommer billeder på en gang imellem. Skal, skal ikke, det ene eller andet eller tredie?

6 kommentar

  • Catarina
    13. maj 2010 at 18:53