Menu
Teknologi

Portrætfotografering

Sidste søndag, deltog jeg jo som bekendt i en fotoworkshop omkring portrætfotografering, arrangeret af Nicolaj Brix. En rigtig god workshop, hvor vi fik set og prøvet, hvad man kan med naturligt lys, derefter 1 blitz, dernæst 2, for til slut at slutte af med 3 blitz. Da vi nåede til brugen af blitz, foregik det selvfølge med blitzen placeret på et stativ og med gennemlysningsparaply samt en reflektor. Det er vildt hvilke resultater man kan lave med så få remedier og jeg er blevet ret så hooked. 🙂

Ja faktisk er jeg blevet så hooked, at jeg har bestilt et stativ, en paraply, et sæt radio trickere og et sæt reflektore. Reflektorene er dog i restordre, men resten skulle gerne lande her på matriklen en af dagene i næste uge. Spørg lige om jeg glæder mig. 😀

Hvis du har lyst til at se de billeder fra workshoppen, som jeg har lade gå igennem nåleøjet samt et par stemningsbilleder, kan du klikke på det lille billede herunder.

Grundlæggende potrætfoto med Nicolaj Brix

 
 
 
 
 
 
 

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

9 kommentar

  • Catarina
    14. maj 2010 at 17:50