Menu
Teknologi

Portrætfotografering

Sidste søndag, deltog jeg jo som bekendt i en fotoworkshop omkring portrætfotografering, arrangeret af Nicolaj Brix. En rigtig god workshop, hvor vi fik set og prøvet, hvad man kan med naturligt lys, derefter 1 blitz, dernæst 2, for til slut at slutte af med 3 blitz. Da vi nåede til brugen af blitz, foregik det selvfølge med blitzen placeret på et stativ og med gennemlysningsparaply samt en reflektor. Det er vildt hvilke resultater man kan lave med så få remedier og jeg er blevet ret så hooked. 🙂

Ja faktisk er jeg blevet så hooked, at jeg har bestilt et stativ, en paraply, et sæt radio trickere og et sæt reflektore. Reflektorene er dog i restordre, men resten skulle gerne lande her på matriklen en af dagene i næste uge. Spørg lige om jeg glæder mig. 😀

Hvis du har lyst til at se de billeder fra workshoppen, som jeg har lade gå igennem nåleøjet samt et par stemningsbilleder, kan du klikke på det lille billede herunder.

Grundlæggende potrætfoto med Nicolaj Brix

 
 
 
 
 
 
 

0

9 kommentar

 • Jens
  14. maj 2010 at 17:46

  Hold da op! Det ender snart med at du bliver rigtig professionel. 😀

  Reply
  • Catarina
   14. maj 2010 at 17:50

   @Jens: Naa, det er et laaaang stykke vej endnu, hvis jeg overhovet når der til. 😀

   Reply
 • Fru E
  14. maj 2010 at 18:05

  Vi var nu ganske godt tilfredse og takkekortet der indeholder 4 billeder er 3 af dem dine 🙂 Nu skal de bare sendes 🙂

  Reply
  • Catarina
   14. maj 2010 at 19:35

   @Fru E: Dejligt at I er tilfredse. 🙂 Jeg er nu også selv godt tilfreds med både dem og dem fra i søndags. 🙂

   Reply
 • Per
  14. maj 2010 at 20:37

  Glæder mig til flere flotte billeder fra din hånd 😀

  Reply
  • Catarina
   15. maj 2010 at 01:49

   @Per: Håber du får ret. 😀

   Reply
 • Madame
  15. maj 2010 at 07:50

  Det lyder vel nok spændende med sådan en workshop, Catarina!!! Glæder mig til at se, hvad du viser frem af billeder 🙂
  Ha’ en god weekend!

  Reply
  • Catarina
   15. maj 2010 at 08:17

   @Madame: Det var rigtigt spændende. 🙂 Det er ikke sikkert at de billeder der tages med det nye udstyr kommer frem her på bloggen. Hvis de vises frem bliver det højst sansyneligt over på Photobloggen.

   Reply
 • Super service
  4. juni 2010 at 14:19

  […] bestilte jo lidt foto tilbehør for noget tid siden og fik også de ting jeg bestilte hos kamerahuset rimeligt hurtigt. Jeg […]

  Reply

Skriv en kommentar