Menu
Hverdagen

Lørdagshygge

Lørdagen er startet stille og rolig, jeg har for én gang skyld sovet længe, eller sove er nu så meget sagt, små blundet er nok mere rigtigt. Lige nu nydes et stort glas varm te og inden længe er der blødkogte æg lavet af den der laver de perfekte blødkogte æg her i huset, nemlig Søren. Jeg elsker weekender hvor der er tid til ingenting og vi alle er hjemme, det gør altså weekenden ekstra hyggelig. Morgenen er gået over i formiddag, men tid er der stadig masser af.

Godmorgen. 🙂

0

8 kommentar

 • Fru E
  15. maj 2010 at 09:01

  Godmorgen 🙂

  Snart er bagemaskinen klar med et friskbagt brød. Lidt luksus skal der jo være selv om man er på camping 🙂 God weekend.

  Reply
  • Catarina
   15. maj 2010 at 09:07

   @Fru E: En bagemaskine, sådan én har jeg aldrig prøvet, men det lyder til at den virker. Velbekomme og god weekend. 🙂

   Reply
 • Bente
  15. maj 2010 at 09:01

  Åh, det lyder skønt med sådan en morgen ;-).
  Jeg sov kun til kl. 7 i dag – men jeg måtte også tidligt i seng i går oven på den hårde dag i haven :-).

  Ha’ en fortsat dejlig lørdag!

  Reply
  • Catarina
   15. maj 2010 at 09:09

   @Bente: Det er da også længe, eller det er er længe for mig, altså normalt. 😀 Ja, sådan en omgang frisk luft og havearbejde kan godt gøre træt.

   Også en god lørdag til dig. 🙂

   Reply
 • Liselotte
  15. maj 2010 at 09:29

  Dejlig start på dagen 🙂

  Jeg snupper en, der ligner 🙂

  Reply
  • Catarina
   15. maj 2010 at 11:26

   @Liselotte: Det er slet ingen dårlig opfindelse, sådan en lørdag formiddag. 🙂

   Reply
 • Helle K.
  15. maj 2010 at 10:47

  Godformiddag – så fik jeg endelig øjne 😉
  Jeg elsker også langsomheden sådan en lørdag morgen – til hverdag spiser vi aldrig morgenmad sammen – jeg kan simpelthen ikke få mig selv ud af fjerene kl. 6 🙂 så det er hyggeligt at gøre det i weekenden.

  Reply
  • Catarina
   15. maj 2010 at 11:28

   @Helle K.: det er nemlig det der er så dejligt ved weekender – vi er samlede og spiser og hygger. 🙂

   Ha’ en dejlig dag.

   Reply

Skriv en kommentar