Menu
Dagligdagen

Hjælp søges

.. eller i hver fald en mening eller to. Jeg har jo været ude for at se om jeg kunne finde et par sko til i aften hvor den står på 40 års fødselsdag hos en kollega. Fester som involvere kollegaer, er altid fantastiske sjove og jeg har aldrig oplevet en fest, hvor der ikke er blevet danset rigtigt meget, og med rigtigt meget mener jeg meget.

Jeg har fundet to par sko, som jeg er ret sikker på, at jeg kan holde ud at have bare tær i hele aftenen, også selvom det involvere meget dans.

Jeg er dog en smule usikker på hvilket jeg skal tage på. Det ene er et klassisk sort par som passer til alt også til kjolen som er lavet af thaisilke og som derved jeangre (eller hvordan det nu staves) changere mellem bordeaus, lilla og en anelse grønlig. Det andet par er et spraglet og det er ret sødt og ikke noget jeg egentlig plejer at købe, men et eller andet sted, synes jeg det også passer til kjolen, eller er jeg helt forkert på den?


~Farven på kjolen og den måde den jeangrechangere på, er ret tæt på det billedet viser.

Hvilket par synes I jeg skal tage på i aften?

PS. Jeg vil lige nævne at kjolen er uden ærmer, har brede stropper og går til lige lidt over knæet. 😉


UPDATE: Her et par minutter før jeg skal ud af døren.
Jeg har iført mig de spraglede og de er ret behagelige at have på. 🙂

20 kommentar

  • Catarina
    22. maj 2010 at 14:27