Menu
Hverdagen

Allerede

Tirsdag morgen er åbenbart en blæsevejrsmorgen samt en god blanding af blå himmel, blygrå skyer og enkelte små solstrejf. Alle de smukke hvide blomster på æble og pære træerne, er næsten ved at blæse af, så bierne skal skynde sig, hvis de vil nå et smut forbi.

Sønnike har meldt sin ankomst her på fredag, så jeg kan nærmest klare hvad som helst. Lige nu er jeg klar til at ta’ livtag med den nye uge, som jo forresten er én af de korte. Det’ jo allerede tirsdag – det’ til at holde til.

Ha’ en dejlig tirsdag. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

4 Kommentar

  • Catarina
    25. maj 2010 at 18:15