Menu
Weblog

Jeg er ved at blive bims

Jeg aner ikke hvad der er galt eller om det bare er lokalt. Men min photoblogs overskrift, altså Catarinas Photoblog, står to gange oven over hinanden i både Opera, safari, EI, og Firefox, men ikke i Chrome.

Jeg har tomt cache og browserhistorik i alle browsere, men det ser ikke ud til at løse problemet. I filerne i maskinhuset, kan jeg heller ikke se, at det skulle stå to gange, så er det bare her hos mig det er galt, eller ser den også sådan ud hos jer der bruger ovenstående browsere?

UPDATE:
Tror det er rettet nu – downloadede themaet igen, nu skal jeg så bare lige have rette de ting til som jeg havde før. Tak for infoen. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

6 Kommentar

  • Catarina
    26. maj 2010 at 20:02