Menu
Weblog

Jeg er ved at blive bims

Jeg aner ikke hvad der er galt eller om det bare er lokalt. Men min photoblogs overskrift, altså Catarinas Photoblog, står to gange oven over hinanden i både Opera, safari, EI, og Firefox, men ikke i Chrome.

Jeg har tomt cache og browserhistorik i alle browsere, men det ser ikke ud til at løse problemet. I filerne i maskinhuset, kan jeg heller ikke se, at det skulle stå to gange, så er det bare her hos mig det er galt, eller ser den også sådan ud hos jer der bruger ovenstående browsere?

UPDATE:
Tror det er rettet nu – downloadede themaet igen, nu skal jeg så bare lige have rette de ting til som jeg havde før. Tak for infoen. 🙂

0

6 kommentar

 • Sandra
  26. maj 2010 at 20:00

  Hej Catarina.

  Både i IE, Firefox og Opera står det dobbelt, når jeg kigger. Men ellers er siden da super fin – og faaantastisk billede af vinglasset med vand i:-)

  God onsdag.

  Reply
  • Catarina
   26. maj 2010 at 20:02

   @Sandra: Pis osse – nå jeg må kikke lidt mere på filerne ude maskinhuset. Mange tak for infoen. 🙂

   Reply
 • Michael
  26. maj 2010 at 20:40

  Det står kun 1 gang i min Firefox…

  Reply
  • Catarina
   26. maj 2010 at 21:12

   @Michael: Tak skal du have. Tror det er rettet nu. 🙂

   Reply
 • Bente
  26. maj 2010 at 22:19

  Heller intet ‘dobbeltsyn’ hverken i IE eller Firefox her – så du har vist fået ramt på det ;-). Sådan noget er bare irriterende

  Reply
  • Catarina
   27. maj 2010 at 06:52

   @Bente: Pyha, ja det ser ud til at det er rettet. Hvorfra det kom, aner jeg ikke. 😉

   Reply

Skriv en kommentar