Menu
Os og familien

God aftensmad og en ny øl

Som sikkert rigtig mange andre familier, ja så var aftenens menu også her, dejlig grillmad og gode salater. Jeg klarede forberedelserne på kort tid og Søren tog sig af optænding samt grilning, sådan foregår det nok også de fleste steder. ;)Den nye øl fra Tuborg, smager faktisk dejligt frisk, lidt hen af Corona, som er én af mine favoritter her om sommeren.


~Mad i let skygge.


~Tuborg Lime Cut.


~Dejlig let sommermad.

0

5 kommentar

 • Birte N
  4. juni 2010 at 20:02

  Ja, sådan foregår en grillmiddag også hos os. Især efter jeg gav manden en ny Weber i fødselsdagsgave sidste år, på den betingelse, at han opererede med grillen. Jeg har dårligt nok prøvet at tænde den, men det er jo heller ikke nødvendigt.
  Et spørgsmål: Den hvide porcelænsskål med riller der står på første billede, hvor købes den? Jeg synes de er så flotte, men har ikke kunnet finde dem hos hverken Kop og Kande, Imerco eller Inspiration. Købes de et bestemt sted, eller har de et bestemt mærke?
  Og ja, den nye Tuborg med lime er god.
  Hilsen Birte

  Reply
  • Catarina
   4. juni 2010 at 20:16

   @Birte N: Jeg har prøvet at klare den en enkelt gang, men ærligt talt, så gider jeg ikke stå for grillningen. 🙂

   Den blå skål er købt hos Bahne/Sinnerup og jeg tror faktisk de stadig kan fås. Og i flere størrelser og farver. 🙂

   God weekend Birthe. 🙂

   Reply
 • Rikke
  6. juni 2010 at 22:40

  Hvor ser det bare fantastisk ud, og hvor er det dejligt at sommeren endelig er her

  Reply
  • Catarina
   7. juni 2010 at 06:38

   @Rikke: Uha ja, den er skam også ventet med længsel – håber det snart bliver solskin igen, for her til morgen er det en smule vådt. 🙂

   Reply
 • Helle K.
  8. juni 2010 at 09:07

  Jeg griller som regel også 😉 den der øl, den smagte jeg i lørdags – jeg vil nok hellere have en alm. Tuborg.

  Reply

Skriv en kommentar