Lørdagsnydning

5. juni 2010

Lørdagen kommer til at stå i nydningens tegn. Inden længe skal jeg mødes med min ungdomsveninde i Århus til en dejlig omgang snakken med indlagt frokost. Det bliver så skønt at se Marina igen. Det er ved at være længe siden vi sidst mødtes og der var det også Århus der måtte lægge by til.

I dag er det dog grundlovsdag, så forretningerne har ikke åbnene, det er vist også meget godt. 🙂 Men i dag kommer Dronningen også til Århus, ikke lige noget vi havde planlagt, da vi aftalte at mødes i dag. Men mon ikke det aligevel skulle være muligt at finde en parkeringsplads til to Peugeot 207er. Det satser vi i hvert fald på. 🙂

Ha’ en rigtig dejlig lørdag. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar