Menu
Hverdagen

Dyre cremer eller ej

Efter at have læste anden bloggers begejstring for Ole Henriksen produkter, måtte jeg sætte mig til tasterne og skrive om min egen erfaring omkring brugen af Ole Henriksen produkter.

Jeg har tidligere selv skrevet om- og anbefalede Ole Henriksen produkter her på bloggen. Men for et år siden (faktisk 1. juli 2009) skiftede jeg alle cremer ud med ét produkt – nemlig Johnson & Johnson’s baby olie med aloe vera. Grunden dertil var; at den ene dag efter badet synes jeg var mere tør end ellers og derfor smurte lidt olie i ansigtet. Jeg havde i en del år brugt netop denne olie til afrensing af makeup, så jeg kendte den og dens fortræffelighed når det galt om at fjerne makeup. I løbet af den pågældende dag, føltes min hud meget bedre end tidliger og jeg besluttede at jeg ville prøve, at bruge olien en uges tid.

Jeg har nu foræret alle mine Ole Henriksen produkter væk og jeg regner ikke med, at jeg på noget tidspunkt, kommer til bruge andet end olien igen, da jeg aldrig har haft en pænere og spændstiger hud end nu. Måske jeg ser/mærker syner, men jeg synes også at mine rynker omkrin mund, øjne og hals er blevet reduceret kraftigt. Jeg synes faktisk jeg har en pænere hud end for 10 år siden.

Det sidste billede taget af mig, er profilboílledet her på siden og når jeg kikker på det og sammenligner med billeder taget for nogle år siden, synes jeg også at jeg kan se forskæl.

Ud over, at jeg jeg synes jeg har fået en pænere hud har jeg også sparet i hundredevis af kroner, det er jo også værd at tage med. 😉

0

24 kommentar

 • Anita
  7. juni 2010 at 11:44

  Jeg har før brugt babyolie på kroppen, imens den stadig er fugtig efter brusebadet, og det gør lutter gavn på en tørstig hud, men jeg har aldrig smurt ansigtet ind i olie.

  Jeg har en forestilling om, at det lukker porerne, så huden ikke kan ånde, og at det glinser og fedter, men måske tager jeg fejl?

  Reply
  • Catarina
   7. juni 2010 at 19:10

   @Anita: Lige så godt det er til kroppen, lige så godt er det ansigtet. Det lugger ikke porerne og jeg er heller ikke fedtet.

   Altså hvis jeg smører alt for meget ud i ansigtet, ja så er det fedtet, men det er jo det samme som at smøre for meget creme i ansigtet. 🙂

   Reply
 • Prophecy
  7. juni 2010 at 13:35

  uhhh…jeg elsker Johnson og Johnsons…kender du nighttime oil til babyer? Den kan bestemt også anbefales til voksne med behov for selvforkælelse ved sengetid, og duften er dejlig.
  Godt tip, vil prøve det
  Ps. fin blog og fine billeder du har

  Reply
  • Catarina
   7. juni 2010 at 19:12

   @Prophecy: Kender slet ikke nighttime oil, men det er da helt klart én jeg skal prøve. Du kender det der med at bare at købe “den sædvanelige”. Nu er den skrevet på listen. Tak for tippet og førøvrigt – velkomme til bloggen her, altid dejligt med nye læsere. 😀

   Reply
 • Anne F
  7. juni 2010 at 14:31

  Tak for din delen rynke erfaringer. Det vil jeg straks prøve. Det lyder som om det kan passe til mig , på alle måder. Læser med glæde din blog og nyder dine billeder.

  God rynkefri eftermiddag

  Reply
  • Catarina
   7. juni 2010 at 19:13

   @Anne F: Tak og i lige måde. Jeg tror du bliver glad for olien, jeg er i hvert fald. 😉

   Reply
 • Jens
  7. juni 2010 at 16:25

  Tidligere har jeg haft rigtig mange problemer med huden og derfor er jeg faktisk også lidt interesseret. Kan du ikke fortælle hvad den koster og hvor du køber den?
  Lige som Anita vil jeg også gerne vide, om det ikke lukker porene, så man får fedtet og glinsende hud?

  Reply
  • Catarina
   7. juni 2010 at 19:18

   @Jens: Den koster vist ikke mere end 20-30 kroner, men du må ikke hænge mig op på det. den kan købes i Føtex, Bilka og i nogle Matas forretninger. Den lukker ikke porerne og fedtet hud får man af at have for tør hud, da huden derved selv forsøger at danne talg som tit bliver til bumser, for at kompensere for manglende fedt.

   Hvis du hælder for meget på vatrondellen og smøre det i ansigtet, så kan det godt fedte, men det er jo det samme som hvis du smører for meget creme i ansigtet. 😉

   Reply
 • Bente
  7. juni 2010 at 16:44

  Det lyder jo som det rene vidundermiddel 😉
  Jeg bruger Weledas rosenolie på kroppen, men i ansigtet har jeg aldrig prøvet olie. Men … det bør måske ændres :-).

  Reply
  • Catarina
   7. juni 2010 at 19:19

   @Bente: Vidundermiddel er det nok ikke, men det virker for mig og set får kan du jo se ved selvsyn i starten af næste månede. 😉

   Prøv det og se om du synes om det. For man skal jo gøre hvad man selv synes virker for én selv. 🙂

   Reply
 • Jonna
  7. juni 2010 at 19:24

  Det lyder som en god ide istedet for alle de creme nat/dag, og så til den pris. Bruger weleda granatæble til kroppen men syntes det er dyrt, så når den er færdig vil jeg prøve dit forslag.

  Reply
  • Catarina
   7. juni 2010 at 19:41

   @Jonna: Nu må du ikke hænge mig op på prisen, men det er ikke dyrt. 🙂

   Glæder mig til at høre om du syne om det. 🙂

   Reply
 • Hege
  7. juni 2010 at 19:36

  Og tenk hva jeg sparer, – jeg som aldri bruker noen slags krem verken på kroppen eller i ansiktet 🙂 Det eneste unntaket er litt fotkrem om sommeren. Når jeg ser kremer, ser jeg alltid for meg en gjennomskåret modell av huden. Jeg tenker at når vi stryker krem på huden, så presser vi denne fete massen ned i porene og spenner dem ut. I kremene er det jo også tørrstoff. Det føles ekkelt og unaturlig, så jeg lar det være.

  Men litt lebestift og maskara bruker jeg.

  Reply
  • Catarina
   7. juni 2010 at 19:44

   @Hege: det lyder rigtigt fornuftigt og jeg ville også gerne helt lade være med at bruge noget, men da jeg bruger sæbe på kroppen og der kommer sæbe i ansigtet når jeg er i bad, og huden derved bliver affedtet, så skal den hjælpes lidt på vej med lidt fugt.

   Hvad bruger du hår du renser mascaraen og læbestift af med?

   Reply
 • Fru E
  7. juni 2010 at 20:59

  Jeg elsker simpelt hen Ole H cremerne, men er netop løbet tør. Begge krukkerne fra min runde fødselsdag er tomme. Og jeg må tilstå, at jeg kvier mig lidt ved, at bruge 400-600 på en creme – trods lækkerhedsfølelsen og holdbarheden.

  Omvendt har jeg det lidt svært ved tanken om olie i ansigtet. Dvs. jeg bruger olie i ansigtet (og kroppen) de dage jeg skal i svømmehallen, da klorvandet er hårdt for huden.

  Måske skulle man prøve…. 🙂

  Reply
  • Catarina
   8. juni 2010 at 06:34

   @Fru E: Jeg synes at hver i sær skal gøre hvad de mener er bedst for nettop deres hud. Jeg har også elsket OH men er blevet klogere og så gør det jo heller ikke noget at olien er billigere, meget billiger. 😀

   Glæder mit til at høre hvad du besluttede dig for. 🙂

   Reply
 • Helle K.
  8. juni 2010 at 08:45

  Jeg tror, at det der med rynker, har noget med huden at gøre… min mor er 82 og har aldrig passet sin hud – hun har stort set ingen rynker af betydning – jeg har heller ikke selv nævneværdige rynker i ansigtet og jeg smører aldrig noget i ansigtet… renser kun hvis jeg har brugt make-up – det gør jeg få gange om året 🙂 Jeg er lys i huden og har mange fregner.

  Reply
  • Catarina
   8. juni 2010 at 18:18

   @Helle K.: Helt klart er der noget genetisk over det, men tro kan som sagt også flytte bjerge. 🙂

   Du er ung og smuk at se på og det er dejligt. Jeg har også selv lys hud og er aldrig i solen når den står højest på himlen, da solen helder ikke gavner huden hvis den overdrives. 🙂

   Reply
 • Rikke Skovbakke
  8. juni 2010 at 17:41

  Hej Catarina.

  Hvor er det dejligt, at du har gode erfaringer med et billigt produkt, som babyolie. De bedste erfaringer er dem, vi selv gør. Personligt har jeg ingen erfaringer med hverken Ole Henriksen eller babyolie, men jeg bliver alligevel nødt til at knytte en kommentar til det med plejeprodukter. De allerfleste produkter – uanset om det er Lancome, Johnson&Johnson eller Matas – er desværre ikke ret meget andet end spildprodukter fra olie- og petroleumsindustrien. Altså en meget lille virksom del, og en meget stor del fyldstoffer, der ikke har nogen effekt, andet end at give profit til producenterne. Den vaseline eller læbepomade, som vi alle går og smører på læberne, er kun affaldsprodukter, som ikke kan anvendes til olie. Prøv at putte en væge i en af de gule vaselinedåser, sæt ild til, og du vil have et glimrende stearinlys – det er nøjagtig de samme ingredienser.

  Disse traditionelle produkter kan ikke på nogen måde trænge ind i huden og hjælpe den, men (og nu må jeg lige reklamere lidt, håber det er ok) der findes alternativer, fx produkterne fra NuSkin, som ikke indeholder fyldstoffer, men kun virksomme stoffer. NuSkin købes over nettet direkte ved producenten, da de mange mellemled ved almindelig retailhandel ville gøre produktet alt for dyrt. Hvis der er nogen, der er interesseret i NuSkin, så send mig en mail på office@textvilla.dk, så får I et kundenummer af mig, og I kan købe produkterne med yderligere rabat. (Ja, jeg er jo nok lidt forudindtaget, men produkterne er altså gode – I kan finde NuSkin her: http://www.nuskin.com/intercom/editorial.do?contentId=dk.ns.homepage&mktId=2131&lang=da …).

  Som sagt, ikke for at nedgøre dine erfaringer med babyolien, Catarina – du ser jo klasse ud på dit billede ;o), men bare som en lille anden vinkel på plejeprodukter.

  Hav en dejlig aften.

  Mange hilsner
  Rikke

  Reply
  • Catarina
   8. juni 2010 at 18:23

   @Rikke Skovbakke: Mange tak for dit input omkring diverse produkter. Det er nok sådan at der altid er et eller andet alternativt, men som jeg også skriver i nogle af de andre svar, handler det om at finde det som vi selv synes virker, lidt ligesom mad. Nogle er vegetarer fordi det virker for dem, eller det er en overbevisning.

   Tro flytter bjerge og mine rynkede ”bjerge” er flyttet. Om det er olien eller andet vides ikke – men jeg er glad. 😉

   Jeg håber der er nogle af læserne der har lyst til at prøve “dine” produkter og skrive om deres erfaring omkring dem. 😀

   Reply
 • Deborah
  8. juni 2010 at 17:57

  Jeg tror som Helle, at meget OGSÅ er genetisk. Helt bortset fra, at man sparer penge, så kan olien måske være god på kroppen, men jeg kunne bestemt ikke tænke mig at bruge den i ansigtet. Dertil skal lige siges, at der jo ikke er solbeskyttelse etc.l i olien og du bliver stegt, hvis du smører det ind og går ud i solen og så risikerer du da mere skade end gavn. Jeg kunne muligvis tåle det, men jeg har jo altså også en anden hud end de fleste danskere. Men jeg har ikke lyst.

  At det ikke behøver være Ole Henriksen for at dú, er jeg ikke et sekund i tvivl om. Dog er jeg da ikke i tvivl om, at det formentlig er godt. Jeg bruger selv ves Rocher’s produkter, som jeg er meget fint tilfreds med. De er rimelige i pris og vældig gode. Ole’s sikkert gode produkter, er for dyrt til mig, men jeg kunne da prøve at ønske mig nogen bare for at prøve dem.

  Reply
  • Catarina
   8. juni 2010 at 18:28

   @Deborah: Jeg er udmærket klar over at der ikke er solbeskyttelse i olien, men den ligger altså ikke som et lag på min hud. 😉 Jeg er YDERST opmærksom på solen, da jeg er en ægte blondine og derved har meget meget lys hud. Jeg går aldrig ud i middagssolen uden at have tøj på og i det hele taget ligger jeg slet ikke og steger, da solen heller ikke gavner huden som bare bliver læderagtig, hvilket jeg ikke synes er pænt. 🙂

   Jeg synes, som jeg også skriver i svaret til andre, at vi hver i sær skal finde det som virker for os også selvom det måske bare er “troen der flytter bjerge”.

   Mange tak for at dele ud af din viden omkring Yves Rocher, det kan være der er andre der kan bruge dem. 😀

   Reply
 • Hege
  8. juni 2010 at 19:43

  Mascaraen er vannløselig og forsvinner i mitt daglige bad. Det er ikke så mye jeg tar på. Lebestiften fjerner jeg aldri, – den spiser jeg visst opp i løpet av dagen 🙂

  Reply
  • Catarina
   9. juni 2010 at 06:54

   @Hege: Nåå ja – ok. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar