Menu
Dagligdagen

Dyre cremer eller ej

Efter at have læste anden bloggers begejstring for Ole Henriksen produkter, måtte jeg sætte mig til tasterne og skrive om min egen erfaring omkring brugen af Ole Henriksen produkter.

Jeg har tidligere selv skrevet om- og anbefalede Ole Henriksen produkter her på bloggen. Men for et år siden (faktisk 1. juli 2009) skiftede jeg alle cremer ud med ét produkt – nemlig Johnson & Johnson’s baby olie med aloe vera. Grunden dertil var; at den ene dag efter badet synes jeg var mere tør end ellers og derfor smurte lidt olie i ansigtet. Jeg havde i en del år brugt netop denne olie til afrensing af makeup, så jeg kendte den og dens fortræffelighed når det galt om at fjerne makeup. I løbet af den pågældende dag, føltes min hud meget bedre end tidliger og jeg besluttede at jeg ville prøve, at bruge olien en uges tid.

Jeg har nu foræret alle mine Ole Henriksen produkter væk og jeg regner ikke med, at jeg på noget tidspunkt, kommer til bruge andet end olien igen, da jeg aldrig har haft en pænere og spændstiger hud end nu. Måske jeg ser/mærker syner, men jeg synes også at mine rynker omkrin mund, øjne og hals er blevet reduceret kraftigt. Jeg synes faktisk jeg har en pænere hud end for 10 år siden.

Det sidste billede taget af mig, er profilboílledet her på siden og når jeg kikker på det og sammenligner med billeder taget for nogle år siden, synes jeg også at jeg kan se forskæl.

Ud over, at jeg jeg synes jeg har fået en pænere hud har jeg også sparet i hundredevis af kroner, det er jo også værd at tage med. 😉

24 kommentar

  • Catarina
    7. juni 2010 at 19:10