Mandagsudsigten

7. juni 2010

..er en smule fugtig og det er vist meget godt for planterne samt græsplænen. Jeg håer dog det klare op senere, for ejg har en idé om at jeg i dag vil cykle til spinning. Jeg løber ikke derned om mandagen af den simple grund, at jeg ikke kan nå derned inden det starter. 🙂

God mandag og husk regntøj og paraplyen hvis I skal ud. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Jonna 7. juni 2010 at 09:02

  Her ser det også ud til regn, men da rengøring har været i bagerste række i sommer varmen, ja så bliver det der står først for idag.
  Så god løbrtur.

  • Reply Catarina 7. juni 2010 at 19:06

   @Jonna: Den blev ikke til en løbe tur i dag, som jeg også skriver i indlægget. Men derfor var dagen dejlig alligevel. 🙂

 • Reply Søren 7. juni 2010 at 18:31

  Ja, hvis man husker paraplyen, er der jo ingen grund til at være gnaven:
  http://www.villiard.com/blaguedujour/5/14.jpg
  😀

  • Reply Catarina 7. juni 2010 at 19:07

   @Søren: Hi hi nej det er der ikke grund til. 🙂

  Leave a Reply